Zwangerschap shoot | Apeldoorn

Wat hou ik toch van gezinnetjes. Zeker als er een babytje bij komt. Adelina wilde heel graag weer zwanger & newborn fotografie doen. Twee jaar geleden waren ze ook in de studio met de kleine Faylinn. Nu zij de grote zus wordt, wilden Adelina & Patrick dat heel graag vastgelegd hebben. Daarvoor waren zij op het juiste adres.
Adelina had al ideetjes hoe ze graag de fotografie wilde. Ik zette ze om naar mijn eigen inzicht. Faylinn deed het fantastisch! Wat een droppie. Kan niet wachten om de kleine te fotograferen! Nu eerst een preview van de zwangerschap shoot.

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024