Trouwfotograaf

Jullie trouwdag wordt een dag vol liefde en emoties. Liefde en vreugde die je graag viert met de mensen die jullie dierbaar zijn. En dat willen jullie goed vastgelegd hebben. Dan zitten jullie met de trouwfotografie van Selijn Fotografie zeker goed en halen jullie bovendien een Award Winning trouwfotograaf in huis! Met een geweldige dosis energie en ruime ervaring leg ik alle momenten vast. En het liefst fotografeer ik vanaf het eerste kopje koffie tot aan de laatste cocktail. Zo hebben jullie een compleet verhaal in beeld vastgelegd.

Mooie bruidsfoto preview

Ik kan me voorstellen dat jullie erg nieuwsgierig zijn naar jullie foto’s. Daarom ontvangen direct na jullie bruiloft een mooie preview van 5 tot 12 foto’s. Zo blijven jullie in die geweldige flow van jullie trouwdag en houden jullie dat liefdevolle gevoel vast.

Diverse pakketten

Ik heb voor de trouwfotografie diverse pakketten en mogelijkheden met een luxe trouwalbum uitgelicht in een brochure. Daarnaast werk ik graag met de beste leveranciers. Samen zijn wij een geweldig team van experts. Bruidsfotografie wordt ruim van te voren vastgelegd, dus wees er snel bij!

Trouwen in het buitenland

Zoeken jullie het nèt iets verder weg en trouwen jullie in het buitenland? Ik ga graag met jullie mee als trouwfotograaf! Ik heb eerder huwelijken vastgelegd in Italië, Frankrijk, Griekenland, Engeland en België.

Selijn Fotografie is ook aangesloten bij de diverse internationale professionele trouwfotografie organisaties, zoals ZankyouFearless Photographers.

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of wij beschikbaar zijn voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op.

Kom in contact met Melissa
© Selijn 2024