wij voelden ons op ons gemak voor de camera

"Wat een prachtige foto’s heeft Melissa van onze dag gemaakt. Op de dag zelf is Melissa erg behulpzaam geweest. Door de ontspannen sfeer die zij weet te creëren, voelden wij ons op ons gemak voor de camera. Ook al onze gasten hebben aangegeven haar echt een leuke fotograaf te vinden!"

Jan & Lisa

De foto's zijn geweldig geworden!

"Melissa heeft op 4 september 2020 onze trouwdag gefotografeerd. Ze is zeer professioneel en de foto’s zijn geweldig geworden!! We zijn erg blij met deze blijvende herinnering. Melissa nogmaals bedankt!!"

Brian & Ellen

De liefde spat ervan af!

"Bedankt voor de prachtige foto's die je van ons & ons gezin hebt gemaakt. De liefde spat ervan af! We worden elke dag herinnerd aan onze liefde met jouw schitterende foto's aan de muur en het album."

Andrea & Roel

Het resultaat van ons trouwalbum is pure liefde, echte emoties

"Melissa, Selijn Fotografie, heeft onze dag nog mooier gemaakt dan dat hij al was. Het resultaat van ons trouwalbum is pure liefde, echte emoties en geeft je het gevoel het nog eens te willen bekijken. Melissa is een pracht persoon met goede kwaliteiten, wij zijn erg blij dat wij haar tegen zijn gekomen op de bruiloft van onze vrienden."

Roy & Sharon

Ze zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden

"Melissa heeft onze bruiloft vastgelegd op een hele mooie manier. We vonden haar vanaf het eerste moment heel prettig; heel sociaal, ontspannen, professioneel. Ze zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden en heeft prachtige foto’s gemaakt. Ze luisterde goed naar onze wensen. Dankzij Melissa hebben wij, met ons trouwalbum, een prachtige herinnering aan onze trouwdag. Ze is een topper!"

Rutger & Claudia

Wat hebben we geboft met Melissa

"Wat hebben we geboft met jou. Naast dat je uiteraard hele mooie foto's hebt weten te maken, stond je ook de hele tijd voor ons klaar. Fotograaf is niet voldoende als wij je willen beschrijven: je bent tevens een personal assistant van het bruidspaar. Je bent een topper!"

Maarten & Anoeshka

Melissa heeft verstand van haar vak

"Melissa van Selijn Fotografie was tijdens onze bruiloft samen met een collega wel 12 uur aan het fotograferen! Wat zijn ze fantastisch! Melissa heeft verstand van haar vak en kan de meest spontane foto's schieten! Daarnaast heef ze ook de meest fantastische ideeën, dit zorgt ook voor de mooiste foto's! We hebben al veel complimenten gekregen van onze gasten."

Jaimy & Mariël

Ze denkt met je mee en luistert naar je wensen

"Melissa was de fotografe op onze bruiloft. Ze is fantastisch, heeft verstand van haar vak en zorgt ervoor dat alles top is. Ze denkt met je mee over de locatie en luistert naar je wensen! Daarnaast is ze enorm sociaal en zorgt ze ervoor dat er ook naar de families wordt geluisterd! Het eindresultaat was fantastisch: spontane foto's met kleine details die de foto helemaal afmaken!"

Nol & Marjolein

De stijl was precies wat we voor ogen hadden

"We zijn bij Melissa gekomen door een onwijs gave foto die we tegenkwamen op het internet. Die foto was precies in de stijl die wij voor ogen hadden voor onze bruiloft. Op de dag zelf hebben we heel veel aan Melissa gehad, met haar structuur en humor hadden we een hele relaxte shoot. Ze viel ook goed in de smaak bij onze gasten. De uiteindelijke foto's zijn echt heel mooi geworden, we zijn heel tevreden en raden Melissa zeker aan."

Abel & Romy

De foto's echt fantastisch geworden!

"Wij hadden meteen een leuke klik met Melissa. Ze is een enorm leuke en gepassioneerde fotografe. Op de dag zelf hebben we ook veel aan haar gehad, omdat ze structuur heeft in haar werkwijze. De foto's zijn echt fantastisch geworden! Dank voor de goede voorbereiding, de fantastische dag zelf en de snelle afwerking na de bruiloft. Zeker een aanrader!"

Stevan & Helene

Onderscheidend door humor, oprechtheid en de juiste sfeer weten over te brengen

"Petje af voor Selijn Fotografie! Hoe jij een stelletje ongeregeld zo vakkundig op de foto kan zetten, kan ik alleen maar diepe waardering voor hebben! Door je humor, oprechtheid en de juiste sfeer te brengen, heb je zelfs mij ontspannen gekregen ;-). Een combi van je persoonlijkheid en je vak zeer goed te verstaan, maakt jou meer dan onderscheidend en bevestigd nog maar eens dat je award-waardig bent! Heel veel dank voor je bijdrage aan onze prachtige dag!"

Roy & Gerda

Ze begreep onze wensen en we hadden niet blijer kunnen zijn met het resultaat!

"Er was meteen een klik toen we Melissa ontmoeten. Ze is een heel fijn persoon met humor! Ze begreep onze wensen en we hadden niet blijer kunnen zijn met het resultaat! De foto's en het fotoboek zijn werkelijk prachtig geworden. Wij houden niet van de standaardfoto's / fotoshoots en Melissa heeft hier echt naar geluisterd. Ze is ook een heel prettig iemand om tijdens de bruiloft om je heen te hebben. We zouden haar zeker aan iedereen aanraden!!!"

Luuk & Leonie

Melissa krijgt op natuurlijke wijze voor elkaar wat je als bruidspaar zo graag wilt

"Wat was het fijn om Melissa op onze bruiloft te hebben. Ze is een geweldige vakvrouw en een fantastisch leuk mens. Wat hebben we een lol gehad samen! Melissa krijgt op natuurlijke wijze voor elkaar wat je als bruidspaar zo graag wilt. Ze is er, maar toch ook weer niet. En bovenal, het resultaat is prachtig. Wat zijn we blij met onze foto's en het album!"

Dennis & Catharina

We voelden ons gelijk op ons gemak

"Melissa is een ontzettend leuke en spontane vrouw waarbij wij ons gelijk op ons gemak voelden. En wat waren de foto's van onze bruiloft gaaf! Super mooi, wij zijn er zo blij mee! Na de bruiloft hebben we van veel van onze gasten gehoord dat ze Melissa zo'n leuke fotograaf vonden. En iedereen is onder de indruk van het resultaat. Bedankt Melissa, je hebt onze dag vastgelegd precies zoals deze was!"

Wilco & Pauline

Wij hadden geen betere keus kunnen maken

"Melissa is in 1 woord: Fantastisch! We hadden geen betere keuze kunnen maken want wat was het een geweldige dag met haar (voor veel gelachen en gezellig) en wat heeft ze prachtige foto's afgeleverd! Beter hadden we ons niet kunnen wensen. Melissa is een fijne aanwezige op je trouwdag en ze gaat op in de menigte. We hebben foto's van momenten waarop we haar aanwezigheid niet eens hebben opgemerkt. Zolang Melissa dit werk doet, blijven wij haar boeken! ;-)"

Jeffry & Floor

An extraordinary photographer

"The most beautiful pictures ever! Melissa is a wonderful person and an extraordinary photographer. Thank you that you gave us beautiful memories!"

Kristina & Alexander

Iedereen is onder de indruk van het resultaat

"Melissa is een ontzettend leuke en spontane vrouw waarbij wij ons gelijk op ons gemak voelden. En wat waren de foto's van onze bruiloft gaaf! Super mooi, wij zijn er zo blij mee! Na de bruiloft hebben we van veel van onze gasten gehoord dat ze Melissa zo'n leuke fotograaf vonden. En iedereen is onder de indruk van het resultaat. Bedankt Melissa, je hebt onze dag vastgelegd precies zoals deze was!"

Andries & Mientje

Melissa heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt!

"Wat een GEWELDIGE fotografe maar vooral ook een super leuk mens. We hadden van te voren alles goed met haar doorgesproken en je kon gelijk merken dat ze wist wat ze aan het doen was. Op de dag zelf heeft ze onze verwachtingen meer dan waargemaakt! Ze was op een prettige manier aanwezig als persoon, maar als fotograaf was ze bijna 'onzichtbaar'. Na de bruiloft kregen we al vrij snel de preview... WAUW. Knap hoe ze ons op ons mooist heeft kunnen fotograferen, zonder dat het geforceerd aanvoelde. Wij zijn helemaal tevreden!"

Tom & Silke

Wij zouden haar bij iedereen aanraden.

"Voor ons was een ontspannen en onbezorgde huwelijksdag het belangrijkst. Melissa heeft daarin bijgedragen door op de achtergrond alle belangrijke gebeurtenissen vast te leggen. Erg fijn contact gehad en zouden haar bij iedereen aan raden."

Robert & Andrea

In een split-second schat Melissa een locatie in en maakt ze prachtige foto´s

"Het is helemaal geweldig wat Melissa op onze trouwdag voor ons heeft gedaan. In een split-second schat ze een locatie in en maakt ze prachtige foto´s. Van de reportage op de mooiste locaties van Rotterdam tot het stadhuis in Gouda en van het diner tot het afsluitende feest: Melissa heeft alle momenten perfect op de foto gezet."

Edwin & Louke

Een topdag mede dankzij Melissa

"Afgelopen juni onze trouwdag gehad met Melissa als fotograaf!! Super gezellige dag gehad. Het was een topdag mede dankzij Melissa! Thanks!!"

Cees & Ilena

We hebben prachtige foto's

"Wij zijn blij dat we voor Melissa hebben gekozen. Mijn man was zo gespannen op de dag,en Melissa deed er alles aan om hem op zijn gemak te laten voelen. En dat is gelukt! We hebben prachtige foto's & zijn trots op ons album!Dank je wel Melissa!"

Bas & Jorunn

Een fantastische dag die perfect is vastgelegd

"Melissa, je bent een geweldige fotografe! Wij zijn ontzettend blij met ons fotoboek en laten met veel plezier onze trouwfoto's aan familie en vrienden zien. We hebben een fantastische dag gehad en die heb jij perfect weten vast te leggen. Bedankt! liefs."

Olaf & Jasmin

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024