Wie ben ik

Wie ben ik

Hi! Ik ben Melissa Ouwehand-Beckker. Familie en vrienden omschrijven mij als gepassioneerd, enthousiast, leergierig, spontaan, grappig én creatief. Fotografie is al jaren mijn grote passie. Getrouwd met de leukste man, Pepijn en samen hebben wij twee tieners, Senna & Merlijn. Dankzij de steun van Pepijn, kon ik een droom verwezenlijken en ben ik in januari 2013 met Selijn Fotografie gestart. Selijn is een combinatie van de namen van onze kinderen, Senna en Merlijn.

Mijn werkwijze

Ik luister graag goed naar jouw wensen en zet die om in beelden. Het vertrouwen dat ik als fotograaf in der loop der jaren heb gekregen is enorm. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg en laat me graag inspireren op het moment zelf. Daarbij komt beeldvorming en creativiteit om de hoek kijken.

Mijn stijl

Standaard plaatjes? Niets voor mij! Met mijn creativiteit probeer ik van iedere foto iets speciaals te maken, zonder de werkelijkheid te manipuleren. Een goede dosis humor en gezelligheid is mijn ´geheime wapen´ om mensen ontspannen voor de camera te krijgen. Dat levert mooie, herkenbare Selijn foto’s op.

Awards

In de loop der jaren heb ik diverse nationale en internationale prijzen mogen ontvangen. Zoals Awards voor Fearless Photographers, International Society of Professional Wedding Photographers (ISPWP),  The Masters of the Benelux Wedding Awards, Bruids Foto & Film Award en Wedisson Award. Alhoewel ik tevreden klanten belangrijker vind, zie ik mijn prijzen en nominaties natuurlijk wel als een mooie bekroning.

Wil je meer over mij weten? Lees waar het het hier, waar het allemaal begon.

check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Kom in contact met Melissa
© Selijn 2021