Trouwen op Sicilië bij Castello Xirumi Serravalle

Wow, trouwen op Sicilië bij deze onwijs mooie trouwlocatie Castello Xirumi Serravalle  en dat ik het mocht fotograferen, is een droom die uitkwam.
Ik neem je mee terug naar het moment waar de bruidegom mij vroeg om de trouwfotografie van zijn partner & hem vast te leggen.

Trouwen in Corona tijdperk

Bruidegom C vertelde dat hij en zijn partner gingen trouwen op Sicilië bij Castello Xirumi Serravalle. En van alle mensen waarmee hij samenwerkt in de trouwbranche, vroeg hij mij of ik hun speciale dag wilde vastleggen. Ik was enorm blij verrast dat zij mij wilden boeken voor hun destination wedding op Sicilië.
Alsof het trouwpaar express een datum hadden gekozen wat pas 20 maanden later zou plaats nemen.  Ze vroegen mij begin 2020 voor het Corona tijdperk en trouwen pas najaar 2021. Het heeft zo moeten zijn! Hun trouwdag is er een uit een boekje!

trouwen op Sicilie, trouwfotograaf Sicilië, trouwfotograaf Italië, Bruidsfotografie Italië, destination wedding Italië

Trouwen op Sicilië, hun tweede thuis

Doordat bruidegom C en ik geruime tijd samenwerkten vond ik het een enorme eer dat zij mij vroegen voor deze geweldige bruiloft op Sicilië bij Castello Xirumi Serravalle. Sicilië is voor hen al jaren een tweede thuis. Zij vertoeven daar graag in hun vrije tijd. De Italiaanse taal spreekt zijn partner dan ook vloeiend!

De Foute Party a la Versace

Het jaar verstreek en de plannen waren zo goed als rond. En eindelijk was het zover, het trouwweekend van hun bruiloft ging van start. De weerverwachtingen waren niet al te best, maar dat mocht de pret niet drukken. De avond voor C&T trouwdag begon met een geweldige ‘foute party’ bij het hotel waar iedereen verbleef! In het goud, zwart &wit gehulde kleding á la Versace  kwam het feest goed op gang. Iedereen leerde elkaar zo kennen en ontstond er al een band.

De volgende dag, de trouwdag bij Castello Xirumi Serravalle

Dé dag van dit koppel was aangebroken. Wat hadden we er allemaal zin in! Doordat ik eerder bij Castello Xirumi Serravalle wilde zijn, waren wij extra vroeg vertrokken. Wat een geweldige verrassing eenmaal bij aankomst! De poorten openden en we legden een lange weg naar de fantastische trouwlocatie. Je ziet het vanaf de grote weg niet liggen, maar naarmate je dichterbij kwam, zag je de geweldige trouwlocatie verscholen achter het groen van palmbomen. Alsof je je in een film waande, zo prachtig!
C&T waren gezond gespannen, maar hadden er vooral zin in! Samen wilden zij de getuigen in het zonnetje zetten. Ze hadden een mooi cadeau als bedankje en ter nagedachtenis aan deze geweldige dag.

De gasten druppelden (letterlijk, vanwege de regen) binnen en een ieder zag er geweldig uit! Na een welkomsthapje en drankje kon de dag nu dan echt beginnen.

C&T hadden zich apart omgekleed en zouden elkaar voor het eerst zin in hun speciaal op maat gemaakte kleding. Wat zagen ze er prachtig uit! De firstlook zegt alles!

Trouwfotografie Silicië, trouwen op Sicilië, destination wedding Sicilië, trouwen in het buitenland

Trouwfotografie Silicië, trouwen op Sicilië, destination wedding Sicilië, trouwen in het buitenland

Hoe de dag bij Castello Xirumi Serravalle verder verliep

De ceremonie werd geleid door de broer van C en dat was hilarisch. C die zelf een befaamd trouwambtenaar is, moest het nu uit handen geven aan zijn lieftallige broer. En ik moest zeggen, het zit in de familie! Met geweldige anekdotes, emotionele herinneringen en vooral heel veel humor kwam terug in de ceremonie.

Na de ceremonie was het vooral genieten, heerlijk borrelen, dineren en feesten. Doordat iedereen elkaar al een beetje had leren kennen op de avond ervoor, heerste er een ongedwongen sfeer. Men was enorm aan het genieten! Geweldig!
Het verteld ook zeker iets over het koppel C&T. Zij zijn de spil van van deze mooie groep familie en vrienden. Zij zijn de reden waarom deze groep prachtige mensen samen waren en waarom zij met elkaar klikten. Een weekend om nooit meer te vergeten.

Dank jullie wel C&T voor dit onvergetelijke weekend op Sicilië!

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024