nl / en

Wie ben ik

Hi! Ik ben Melissa Ouwehand. Vrienden omschrijven mij als gepassioneerd, enthousiast, leergierig, spontaan, grappig én creatief. Fotografie is al jaren mijn grote passie. Na mijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten (Fotografische Vormgeving) deed ik 17  jaar ervaring op als fotograaf. En toen was het tijd voor de grote stap.

 Selijn Fotografie

Begin 2013 besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken: Selijn Fotografie zag het levenslicht. Mijn specialisaties: bruidsfotografie, familie shoots, ´zwanger´ en ´newborn’. Mijn motto: ‘Ieder moment is er één. Grijp ‘t vast, kijk er naar en koester het!’

Mijn werkwijze

Ik luister graag goed naar jouw wensen en zet die om in beelden. Het vertrouwen dat ik als fotograaf in der loop der jaren heb gekregen is enorm. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg en laat me graag inspireren op het moment zelf. Daarbij komt beeldvorming en creativiteit om de hoek kijken.

Mijn stijl

Standaard plaatjes? Niets voor mij! Met mijn creativiteit probeer ik van iedere foto iets speciaals te maken, zonder de werkelijkheid te manipuleren. Een goede dosis humor en gezelligheid is mijn ´geheime wapen´ om mensen ontspannen voor de camera te krijgen. Dat levert mooie, herkenbare foto´s op.

Awards

In  2015 , 2016 en 2017, 2018 en 2019 heb ik Awards voor Fearless Photographers, International Society of Professional Wedding Photographers (ISPWP),  The Masters of the Benelux Wedding Awards, Bruids Foto & Film Award en Wedisson Award mogen ontvangen. Alhoewel ik tevreden klanten belangrijker vind, zie ik mijn prijzen en nominaties natuurlijk wel als een mooie bekroning.

Meer lezen? Lees waar het het hier, waar het allemaal begon.

Recente previews

check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Datum reserveren
Webdesign: Studio Citroen Met behulp van Jensd.nl // Copyright © 2017