Meest gestelde vragen

 Alvast nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Lees hier de ‘meest gestelde vragen’

 

Wat fotografeer je tijdens een bruiloft? 

Dat hangt natuurlijk af van jullie wensen. Het liefst fotografeer ik vanaf de voorbereidingen. Details van de jurk, schoenen en accessoires neem ik graag mee in de fotografie. Fotoshoot, ceremonie, kerkdienst en het aansnijden van de bruidstaart zijn elementen die niet vergeten worden. Een sfeervol diner met mooie speeches? Ook dat leg ik graag op beeld vast. Net als de openingsdans en het spetterend feest.


 
Wat doe je als je ziek bent? 

Gelukkig ben ik bijna nooit ziek. Maar mocht het toch gebeuren, dan zorg ik vanzelfsprekend voor een goede professionele vervanger.


 
Met welke apparatuur werk je? 

Ik werk uitsluitend met apparatuur van Canon. Zoals de Canon R6 en professionele Canon lenzen. En natuurlijk heb ik altijd back-up apparatuur bij mij.


 
Bewerk je de foto’s? 

Ik houd van levendige foto’s en maak een goede selectie foto’s.  Ook corrigeer ik ze op kleurintensiteit en uitsnede, wat echt Selijn Fotografie kenmerkt. Alleen als het echt noodzakelijk is, kies ik voor een bewerking, maar dat komt zelden voor. Ik blijf graag zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid.


 
Eet je mee?

Graag! Tijdens een hele dag fotografie wil ik graag gefocust blijven. Een hapje mee-eten helpt daarbij. Ik verwacht geen drie- of viergangendiner; een gevuld bordje is prima!


 
Werk je ook in het buitenland?

Absoluut! Voor bruidsreportages en loveshoots reis ik graag door Europa en verder. Ik kom graag in Italië, Frankrijk en andere mooie landen. Vraag naar de mogelijkheden of neem contact op voor een offerte op maat. 


 
Krijgen wij een preview van de foto’s?

Ik kan mij voorstellen dat jullie erg benieuwd zijn naar de foto’s. Daarom stuur ik – indien gewenst – een preview.


 
Is het mogelijk om ´s avonds een slideshow te tonen?

Dat kan zeker. Op voorwaarde dat het programma mij ruimte biedt om in de aanloop naar het feest alvast een tiental foto’s te bewerken. Tijdens de bruidsfotografie wil ik natuurlijk geen belangrijke momenten missen. Vraag naar de tarieven voor een same day edit.


 
Vraag je een aanbetaling?

Ja. Zodra het voor jullie duidelijk is dat jullie mij als fotograaf willen, vraag ik een aanbetaling van een vast bedrag.

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Check beschikbaarheid!
© Selijn 2024