Awards

Nationale en internationale foto wedstrijden

Sinds een aantal jaar doe ik mee aan nationale en internationale foto wedstrijden voor professionele bruidsfotografen. En met succes! In 2015 , 2016 2017 heb ik Awards mogen ontvangen voor International Society of Professional Wedding Photographers (ISPWP), The Masters of Benelux Wedding Awards, Eervolle Vermelding voor Bruids Foto & Film Award,  Wedisson Awards en My Wed Editors Choice mogen ontvangen. Met als laatste: twee keer een nominatie voor de Bruids Foto & Film Award 2018! Zie ook de blog van de BFFA 2018 .
Alhoewel ik tevreden klanten belangrijker vind, zie ik mijn Awards en nominaties wel als een mooie bekroning. Daarnaast ben ik ook lid van internationale fotografen federaties zoals Fearless Photographers, ISPWP en WPS.

Bruidsfotografie is echt mijn passie, waarbij heel veel gevoel en emotie komt kijken. De afgelopen jaren heb ik vele bruiloften mogen vastleggen. De waardering die je ontvangt van bruidsparen als fotograaf doet mij enorm goed. Daar is het waar het uiteindelijk om draait.

 

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Kom in contact met Melissa
© Selijn 2024