YES!! Selijn Fotografie 2x genomineerd voor de Bruids Foto & Film Award 2018

Wat een ongelooflijk en geweldig nieuws! Eindelijk mag ik het bekend maken dat Selijn Fotografie genomineerd is voor de Bruids Foto & Film Award 2018!

Afgelopen december werd ik gebeld door een medewerker van Bruids Foto & Film Award. Mijn hart maakte een sprongetje en hij had een super leuke mededeling voor mij! Niet 1 keer maar 2 KEER genomineerd voor deze prestigieuze en grootste Nederlandse Fotowedstrijd op het vakgebied van de Bruidsfotografie.

Wat een geweldige eer om hiervoor genomineerd te zijn! De nominaties zijn voor de categorie Ceremonie en Emotie. Het zijn een van mijn favoriete momenten van het afgelopen jaar, die tijdens de bruidsreportage van Luuk & Leonie en Bas & Linda zijn gemaakt. Beide bruiloften waren op dezelfde mooie locatie van Oranjerie Groot Warnsborn in Arnhem.

Om de Award in de wacht te slepen, heb ik wel je stem nodig! Stem je mee?

Ga naar de link van de Bruids Foto & Film Award 

Alvast super bedankt!!

 

Nominatie 1, categorie Ceremonie

Nominatie 2, categorie Emotie

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024