Geboortefotografie Liam | Apeldoorn

Dat ik hele bijzondere momenten mee maak, weet je misschien wel. Deze bijzondere gebeurtenis dit had ik nog nooit eerder gedaan, geboortefotografie. Ik leefde helemaal mee, met de pufjes, de weeën, de knuffels, de tranen, de verbazing en verwondering tijdens een geboorte, dat ik het zelf ook niet meer droog hield! Emotie puurder dan dit, is er niet.

Wat eigenlijk als een grapje begon, werd werkelijkheid. Floor appte mij of hoe ik tegenover geboortefotografie stond. Ze hadden het pakket Zwanger & Newborn afgenomen, maar ja, een geboorte fotograferen dat zou Floor ook wel gaaf vinden! Nou, bucketlist zeg maar! Ik heb zelf wel twee kinderen op de wereld gezet, maar heb ik nooit de geboorte van hen laten fotograferen. Het was meer dan bijzonder om bij deze gebeurtenis aanwezig te zijn!
Ik werd op maandagochtend wakker gebeld door Floor’s man Jeffry, hij vertelde mij dat zij net in het ziekenhuis waren aangekomen. Het was zover! Alsof ik zelf tante werd, ging ik als een haas door het huis heen en jumpte de auto in! Op tijd? Ja gelukkig!  Floor had hevige weeën en aangezien de kleine man ruim 3 weken te vroeg kwam, moesten ze naar het ziekenhuis. Jeffry was kalm en steunde Floor daar waar nodig was. Na ruim 2,5 uur persen, werd Liam met de vacuümpomp gehaald. De pure emotie van Floor was intens en zo mooi! Jeffry had de eer om de navelstreng door te knippen, wat heel dapper van hem was, aangezien hij niet tegen bloed kan!

Het was een ontzettende mooie en bijzondere gebeurtenis om eens van de andere kant mee te maken. Ik ben heel blij dat de kersverse ouders een aantal intieme foto’s willen delen met jullie! Geniet mee met de foto’s.

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024