Zwanger & Newborn shoot Wekeromse Zand

Een zwanger & newborn shoot bij Wekeromse Zand in plaats van een bruiloft

Dat een iets heel anders kan lopen, blijkt wel uit dit mooi liefdesverhaal van Jeffrey & Ilse. Zij kwamen in eerst instantie bij mij voor hun bruiloft. Helaas was het door de Corona omstandigheden, niet mogelijk om hun bruiloft te vieren zoals zij voor ogen hadden.
Een paar maanden later nadat de bruiloft verzet was, kreeg ik een enthousiast berichtje dat Ilse zwanger was! Wat een heerlijk nieuws!
Zij wilden graag dat ik de Zwanger & Newbornshoot ging vastleggen. De zwangerschaps shoot deden wij bij mij in de omgeving, bij het Wekeromse Zand. De ouders van Ilse waren ook mee en genoten hoe hun mooie zwangere dochter en schoonzoon op de foto gingen. Het werd een geweldige zwangerschaps shoot!

Twee maanden later was de kleine man er! Siem was geboren en ik ging dit keer naar Noord-Holland om de newbornshoot vast te leggen. Wat een heerlijk ventje is Siem! Ik maak graag de Newbornshoot bij de nieuwbakken ouders thuis, zodat zij lekker in hun eigen omgeving zijn en alles bij de hand hebben. Zo krijg je ontspannen foto’s met een documentaire touch.

Nu hoor ik je denken: En de bruiloft dan? Die komt er dit jaar, met hun zoontje Siem!

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024