Een ontspannen Newbornshoot in Ede

Een ontspannen newbornshoot in Ede 

Wat een rijkdom! Kirsten benaderde mij en wilde graag alvast boeken voor een ontspannen newbornshoot bij hen thuis in Ede. Er was namelijk een kleine meid op komst! Direct na de geboorte werd ik met een mooie foto op de hoogte gebracht van Guusje! Wat een stoere en tegelijkertijd lieve naam!

Spannend of toch niet?

Zoals ik altijd graag doe, spraken we bij hen thuis af. Daar zaten de mannen al klaar in hun mooie outfit. Middelste broer Pepijn moest even de kat uit de boom kijken en vond het iets spannend.
Oudste broer Rens daarentegen was helemaal enthousiast en vroeg me mee om zijn gave kamer te laten zien. Rens had mijn Instagram Bio gelezen en hij wilde heel graag iets met mij delen! En ja hoor! We hebben zeker wat gaafs elkaar gemeen: we zijn allebei absoluut Marvel Fan! Trots liet hij al zijn Marvel spullen zien! Wat heerlijk!

De tijd nemen 

Het ijs was gebroken en ik begon zoetjes aan met de shoot. Guusje was heel zoet en Pepijn liet inmiddels ook veel toe!
Ik nam de tijd, want bij dit soort shoots heb je geduld nodig. En dat werd uiteindelijk beloond met liefdevolle foto’s van Guusje, haar broers en papa en mama! En ik weet zeker dat deze s
uper broers worden vast de bodyguards van hun pasgeboren zusje!

gezellige newbornshoot in Ede, newbornshoot in Ede, ongedwongen fotoshoot Ede

gezellige newbornshoot in Ede, newbornshoot in Ede, ongedwongen fotoshoot Ede
gezellige newbornshoot in Ede, newbornshoot in Ede, ongedwongen fotoshoot Ede
gezellige newbornshoot in Ede, newbornshoot in Ede, ongedwongen fotoshoot Ede
gezellige newbornshoot in Ede, newbornshoot in Ede, ongedwongen fotoshoot Ede, papa's meisje,

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024