nl / en

Blog

Terug naar het overzicht

Family fotoshoot Posbank | Ralf & Ilona Czogallik

Family shoot // januari 19, 2020

Deze gave family fotoshoot wil ik je niet ontnemen. Ik neem je mee terug naar afgelopen september, toen het nog heerlijk warm en aangenaam was. Dat je in een shirt met korte mouwen en in een korte of lange broek nog overdag heerlijk kon vertoeven, genietend van de warme zon.
Ilona wilde graag een family shoot van haar gezin vastgelegd hebben. Natuurlijk wilde ik dat graag voor hen doen!  Ilona liet mij los in mijn ideeën, zolang het maar ongedwongen werd. Visueel ingesteld dat ik ben, zag ik al wat voor mij. Het was even wennen voor mij en ook voor hen, omdat ik Ralf en Ilona al een lange tijd ken! Na 10 minuten kwamen we er allemaal in en werd het een heerlijke shoot. Ik liet Evy en Dex lekker ravotten en daaruit kwamen de meest ongedwongen en liefdevolle foto’s uit.
Een heerlijke shoot om te doen, zo heb ik ze het liefst!

Have fun watching!

Enthousiast geworden? Get in contact
Naar boven

Recente previews

check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Datum reserveren
Webdesign: Studio Citroen Met behulp van Jensd.nl // Copyright © 2017