Gezellige familie fotoshoot bij Apeldoorn

Gezellige familie fotoshoot bij Apeldoorn

Via Google kwam een aanvraag van Barbara uit Zeeland. Zij en haar gezin ging op vakantie op de Veluwe. Als verrassing voor haar man Werner, wilde zij een gezellige familie fotoshoot bij Apeldoorn laten maken. Wat een geweldig idee! Ik ken Apeldoorn op mijn duimpje, aangezien ik er bijna 10 jaar heb gewerkt als fotograaf. We hielden contact en spraken af bij het Leesten in Ugchelen.

Fantastische kids

Eenmaal op de parkeerplaats, zag ik hen al zwaaiend aanrijden. Ik had de familie nog niet in het echt ontmoet. De twee meiden stapten uit de auto en het eerste wat ik eruit flapte was: ‘Wat een mooi haar heb jij!’ Waarop de jongste antwoordde: ‘Dat zeggen ze altijd!’ Ik ben werkelijk dol op rood haar! En Charlotte had het gewoon! Fantastisch!

Ongedwongen Fotoshoot

Zoals je van mij gewend ben, houd ik van ongedwongen en speelse familie shoots. Het hoeft niet te geposeerd te zijn. Met enkele aanwijzingen fotografeer ik de momenten. Al wandelend zoeken we de mooiste plekjes uit.¬† Zo ook bij deze leuke familie! Het is een super leuke shoot geworden met een waanzinnige review van de familie! Blij? Ja, zij met de foto’s en ik dat ik deze onwijs leuke familie mocht vastleggen!

Afsluiting met appelgebak

En hoe kun je een familie fotoshoot het beste afsluiten? Inderdaad met een overheerlijke appelgebak en koffie :)! We praatten heerlijk na over de shoot en andere dingen. De interesse in andere personen heeft er bij mij altijd ingezeten. En dat is voor mijn beroep ook wel fijn. Zo kun je je inleven in anderen. Luisteren, inleven en meeleven is wel de sleutel als fotograaf om de momenten om te zetten in herinneringen voor het leven. Zo krijg je de meest ongedwongen en speelse fotografie tijdens een fotoshoot als deze.

ongedwongen en gezellige familie fotoshoot Apeldoorn

ongedwongen en gezellige familie fotoshoot Apeldoorn, fotoshoot Apeldoorn, Familie fotoshoot Apeldoorn

gezellige en ongedwongen familie fotoshoot Apeldoorn, familie fotoshoot Apeldoorn, ongedwongen fotoshoot Apeldoorn

ongedwongen en gezellige familie fotoshoot Apeldoorn, fotoshoot Apeldoorn, Familie fotoshoot Apeldoorn

ongedwongen en gezellige familie fotoshoot Apeldoorn, fotoshoot Apeldoorn, Familie fotoshoot Apeldoorn

gezellige en ongedwongen familie fotoshoot Apeldoorn, familie fotoshoot Apeldoorn, ongedwongen fotoshoot Apeldoorn, familie fotoshoot Veluwe

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024