Beach photo shoot | Castagneto Carducci Italy

Ja, ook tijdens onze vakantie in Italië fotografeer ik graag! Zeker als je 6 super mooie meiden voor je lens krijgt. Deze beach photo shoot in Castagneto Carducci was een spontane actie. Wij leerden deze meiden met hun ouders kennen tijdens ons verblijf in Castagneto Carducci. Wat een groot gezin dachten wij in eerste instantie en wat een boel meiden! Het bleken 6 meiden van 2 gezinnen. Mijn fotografisch hart nam een sprongetje en het leek me fantastisch om een shoot te doen tijdens zonsondergang! We zaten namelijk op een hele mooi plek vlakbij het strand.

Het werd een fantastische shoot en alle meiden zijn écht fotogeniek! Ik kon maar niet stoppen met fotograferen. De ideeën stormden door mijn hoofd. Het was dan ook heel moeilijk kiezen! Dank jullie wel Maury, Christie, Tessa, Babette, Anne & Roos voor deze prachtige shoot!

    

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024