Familie fotoshoot bij de Posbank

Familie fotoshoot bij de Posbank

Deze gave familie fotoshoot bij de Posbank wil ik je niet ontnemen. Het was voor mij best wel spannend om dit gezin vast te leggen. Ralf & Ilona ken ik nu zo’n 5 jaar. Het is een heerlijk gezin wat beide in hetzelfde vak zit als ik. Ja, we hebben onwijs veel raakvlakken en dat maakt het zo leuk met hen! Ilona wilde graag een familie shoot van haar gezin vastgelegd hebben. Ik voelde mij enorm vereerd dat zij mij voor hun familie fotoshoot vroegen. Natuurlijk wilde ik dat graag voor hen doen!  Ilona liet mij los in mijn ideeën, zolang het maar ongedwongen werd.

Bij de Posbank

Ik neem je mee terug naar afgelopen september bij de Posbank, toen het nog heerlijk warm en aangenaam was. Dat je in een shirt met korte mouwen en in een korte of lange broek nog overdag heerlijk kon vertoeven, genietend van de warme zon.
Visueel ingesteld dat ik ben, zag ik al wat voor mij. Het was even wennen voor mij en ook voor hen, omdat ik Ralf en Ilona al een lange tijd ken!

Heerlijk ongedwongen

Na 10 minuten kwamen we er allemaal in en werd het een heerlijke shoot. Ik liet Evy en Dex lekker ravotten en daaruit kwamen de meest ongedwongen en liefdevolle foto’s uit. Daarbij wilde ik ook graag de liefde tussen Ralf & Ilona vastleggen. Ze zijn een team, enorm harde werkers, elkaars rots in de branding en net als Pepijn en ik, al 20 jaar samen.
Dat je de volgende dag de preview stuurt en Ilona je gelijk belt, met tranen in haar ogen, weet je dat het goed is. Gespannen dat ik was, was dit een fijn compliment om te horen. Alles was ze wilde zag ze terug in de foto’s. Hoe fijn is dat om te horen. Daar doe ik het voor. Haar woorden gaven mij een boost en warm gevoel van binnen

Een heerlijke shoot om te doen, zo heb ik ze het liefst!

Ben je benieuwd naar mijn andere familie fotoshoots? Bekijk ze hier!

Familie Fotoshoot Posbank, familie fotoshoot, familie fotoshoot bij de Posbank, Selijn Fotografie, family fotoshoot op locatie

family fotoshoot, family fotoshoot bij de Posbank, Selijn Fotografie, family fotoshoot op locatie

family fotoshoot, family fotoshoot bij de Posbank, Selijn Fotografie, family fotoshoot op locatie

family fotoshoot, family fotoshoot bij de Posbank, Selijn Fotografie, family fotoshoot op locatie

Familie Fotoshoot Posbank, familie fotoshoot, familie fotoshoot bij de Posbank, Selijn Fotografie, familie fotoshoot op locatie

gezinsshoot, fotoshoot op locatie, liefdevol gezin, fotoshoot, ongedwongen familie fotoshoot, Selijn Fotografie

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024