50’s styled wedding photoshoot bij Kasteel Hoekelum

Al een tijdje had ik het in mijn hoofd. En wat er zich in mijn hoofd afspeelt, moet er uit! Sinds lange tijd ben ik erg gefascineerd door de styled fashion photography van de jaren 50. Iconen zoals Grace Kelly, Audrey Hepburn en Liz Taylor, zijn op de meest glamoureuze wijze gefotografeerd. Ik wilde zelf zo’n shoot neerzetten om mijn stijl van fotografie nog meer naar voren te laten komen. Maar hoe dan? Ik trok mijn stoute schoenen aan en plaatste een bericht op Facebook. Ook nam ik contact op met Rebecca van Bruidsmode De Sluier en Esther van Kasteel Hoekelum of zij open stonden voor het idee. En ja (!) zij wilden meewerken. Een dag voor de shoot hadden wij samen met de modellen Sarina en Cissy een passessie bij De Sluier. Je bevond je in een snoepwinkel, wat ontzettend mooie jurken en accesoires!
Ik ben superblij met het resultaat! Nogmaals hartelijk dank Rebecca en Esther voor het vertrouwen in deze fotoshoot en jullie medewerking! Sarina en Cissy, you nailed it!

 

Fotografie :  Selijn Fotografie
Venue: Kasteel Hoekelum 
Bruidsjurken: Bruidsmode De Sluier
Haar: Samsam haarmode 
Modellen: Cissy & Sarina

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024