2015, je was geweldig!

Jaaroverzicht 2015

Wat kan er veel gebeuren in een jaar!  Ik moet zeggen, het is voorbij gevlogen!
Het is op privé gebied een zwaar jaar geweest na het verlies van ons neefje Luc, het zoontje van mijn zus en zwager. Wat missen we hem nog iedere dag. De fotografie dit jaar heeft mij veel afleiding kunnen geven. Af en toe schuilend en huilend achter de camera, omdat een liedje werd gezongen in de kerk of tijdens het weggeven van de bruid wat mij diep in mijn hart raakte.

Morgen op 1 januari bestaat Fotostudio Selijn 3 jaar! Wat een mijlpaal. Nooit  had ik verwacht dat het zo zou uitpakken zoals het nu heeft gedaan en nog steeds doet. Ik ben zeker trots op mezelf waar ik nu sta, maar ik vind het nog steeds geweldig om mezelf te ontwikkelen en te blijven groeien in de fotografie. Vooral te proeven hoe het ook anders kan. Meer willen weten en het ook doen! Niet bang zijn om te falen: gewoon opstaan, ervan leren en doorgaan.

Het was het eerste jaar dat ik een stagiaire had, Rosa Goedee. Een topper, fijne meid om mee samen te werken, terwijl ze toen pas 17 jaar was. Ik kon mijn kennis met haar delen, maar ook zij leerde mij dingen.
Dit jaar heel veel meegemaakt tijdens bruiloften, van super gave ontmoetingen, de spanning die wordt opgebouwd, de blijdschap en de tranen van geluk. Hevige zomerstorm waarbij mijn Duits bruidspaar zag hoe hun trouwdag in duigen viel. Maar ik hen heb kunnen helpen door de volgende dag de fotoshoot over te kunnen doen. Ook heb ik vele culturen mogen vastleggen, van Marokkaans tot Chinees, Iraans tot gewoon Nederlands. En oh, niet te vergeten, mijn eerste homostel die trouwden.
Ik had ze voor geen goud willen missen, het geweldig dat de bruidsparen mij als fotograaf kozen om een van de belangrijkste dagen vast te leggen. Het is hartverwarmend wat de reacties waren na het verkrijgen van de foto’s en trouwalbums.
Mijn overstap naar een nieuwe leverancier voor trouwalbums, is de beste keus geweest. Wat een geweldige albums leveren zij met ongelooflijk veel keus en hoogstaand kwaliteit.
De workshop in Italië met Ralf Czogallik, van Eppel Fotografie, waarbij ik ontzettend veel heb bijgeleerd. En ook een kijkje heb kunnen nemen in zijn bedrijf. We waren met een geweldige warme groep, met wie we nog steeds contact hebben.
Ook op ander soort fotografie was het variërend en uitdagend om te doen. Zoals fotografie voor basisscholen, bedrijven, gezinnen waaronder de lieve zwangerschappen & newborns. Soms heb je een verloop kunnen zien van het leven van een ander. Van bruidspaar, tot nieuwbakken gezinnetje, tot weer familiefoto’s. Ik heb er dit jaar ook veel mogen vastleggen.

Het is teveel om op te noemen wat er dit jaar allemaal heeft afgespeeld, daarom zeggen foto’s soms meer dan woorden. Iedereen heel erg bedankt voor het vastleggen van jullie momenten! Geniet nogmaals van een greep van de foto’s die dit jaar zijn gemaakt.

Ik wens jullie een heel fijn, gelukkig, maar vooral een gezond 2016!

‘ Ieder moment is er één,: grijp ‘m vast, kijk er naar en koester het. ‘

Lieve groetjes,

MelissaFotostudio-Selijn_0141Fotostudio-Selijn_0044.jpgFotostudio-Selijn_0053.jpg

Fotostudio-Selijn_0431.jpg
Fotostudio-Selijn_0432.jpg
Fotostudio-Selijn_0434.jpg
Fotostudio-Selijn_0436.jpg
Fotostudio-Selijn_0438.jpg
Fotostudio-Selijn_0424.jpg
Fotostudio-Selijn_0423.jpg
Fotostudio-Selijn_0422.jpg
Fotostudio-Selijn_0420.jpg
Fotostudio-Selijn_0416.jpgFotostudio-Selijn_0418.jpg

Fotostudio-Selijn_0417.jpg
Fotostudio-Selijn_0414.jpg
Fotostudio-Selijn_0413.jpg
Fotostudio-Selijn_0402.jpg
Fotostudio-Selijn_0396.jpg
Fotostudio-Selijn_0395.jpgFotostudio-Selijn_0138Fotostudio-Selijn_0333.jpg
Fotostudio-Selijn_0351.jpg
Fotostudio-Selijn_0350.jpgFotostudio-Selijn_0084
Fotostudio-Selijn_0341.jpg
Fotostudio-Selijn_0314.jpgFotostudio-Selijn_0292.jpg
Fotostudio-Selijn_0315.jpg
Fotostudio-Selijn_0305.jpgFotostudio Selijn-0687
Fotostudio-Selijn_0287.jpgFotostudio-Selijn_0259.jpgFotostudio-Selijn_0412 Fotostudio-Selijn_0235.jpg
Fotostudio-Selijn_0233.jpg
Fotostudio-Selijn_0232.jpg
Fotostudio-Selijn_0203.jpg
Fotostudio-Selijn_0200.jpg
Fotostudio-Selijn_0201.jpg
Fotostudio-Selijn_0193.jpg
Fotostudio-Selijn_0192.jpgFotostudio-Selijn_0128Fotostudio-Selijn_0156
Fotostudio-Selijn-9818.jpg
Fotostudio-Selijn-9801.jpg
Fotostudio-Selijn-9594-3.jpg
Fotostudio-Selijn-9328-bew.jpg
Fotostudio-Selijn-8007.jpg
Fotostudio-Selijn_0440 Fotostudio-Selijn-0132-vierkant.jpg
Fotostudio-Selijn_0174

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024