Vriendinnenshoot Mila & Friends | Ede

Vriendinnen fotoshoot Mila & Friends

In oktober heb ik een geweldige fotoshoot mogen fotograferen van Mila en haar lieve zus en vriendinnen. Ik kende Mila van de volleybalvereniging. Zij en haar vriend Joey hadden plannen om dit jaar te gaan trouwen. Onze kennismaking was buiten op een zomerse dag vorig jaar. Daar zaten wij hun wensen door te bespreken. Het was een gezellig gesprek en zij wilden het heel graag vastleggen. Kort erna ik hoorde dat Joey bij een noodlottig ongeval was overleden. Met stomheid verslagen vernam ik het van mijn volleyvrienden, de hele wereld stond op zijn kop. Mila en ik hebben naderhand wel even contact gehad, maar elkaar nooit meer gezien.
Totdat zij begin september mij een lief mailtje stuurde of ik een vriendinnen fotoshoot wilden voor haar wilde gaan doen. Natuurlijk!! Mila wilde op deze manier haar zus en vriendinnen bedanken voor de geweldige steun die zij kreeg in die zware periode. En ik voelde mij heel erg vereerd dat ik daar een deel van uit mocht maken. Met een ongedwongen sfeer begonnen zij met een picknick. Ondertussen begon ik te fotograferen. Daarna gingen we over tot de fotoshoot van de dames! We lachten wat af! Het was een geweldige fotoshoot met onwijs fotogenieke dames!

Lieve Mila onwijs leuk dat je mij weer benaderd hebt! Ik vond het een eer! Dikke kus!

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024