Vriendinnen fotoshoot

Een aantal weken geleden belde Heidy op voor een speciale aangelegenheid. Zij en haar vriendinnen zijn al jaren bevriend. En in die jaren hebben zij het nodige mee gemaakt, van leuke dingen tot minder leuke dingen. En daarom dat het nu tijd werd deze bijzondere vriendschap eens vast te leggen in een fotoshoot. Natuurlijk wilde ik daaraan mee werken, hoe bijzonder is dat, om deze heerlijke meiden te fotograferen!
Heidy had alleen Linda ingeseind over haar idee. De andere meiden wisten van niks, totdat zij binnenkwamen en mij zagen met de camera om mijn nek. Verrast en blij reageerden de meiden, maar natuurlijk wel checken of alles goed zat!

Ik wilde heel graag een soort reportage neerzetten, geen geënsceneerde setting, ja okay een aantal leuke, spontane groepsfoto’s. Het ging helemaal vanzelf, de meiden hadden niet in de gaten dat ik hen fotografeerde. Met mijn nieuwe 50mm lens 1.2 kon ik heerlijk mijn gang gaan. Wat leidde tot deze mooie, waardevolle en maar oh zo spontane fotografie. Waarbij ook veel geproost en lekker gegeten werd!
Dames nogmaals bedankt, ik vond het een eer om een kijkje te nemen in jullie vriendschap!

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024