Trouwfotograaf

“JA” dat willen jullie tegen elkaar zeggen op de mooiste dag van jullie leven. Jullie trouwdag wordt een dag vol liefde en emoties. Liefde en vreugde die je graag viert met de mensen die jullie dierbaar zijn en willen jullie graag goed vastgelegd hebben. Dan zitten jullie met de trouwfotografie van Selijn Fotografie zeker goed en halen jullie een Award Winning trouwfotograaf in huis. Met een geweldige bak met energie en ervaring legt Melissa alle momenten vast. Het liefst fotografeert ze vanaf het eerste kopje koffie tot aan de laatste cocktail. Zo hebben jullie een compleet verhaal in beeld vastgelegd.

 

Mooie bruidsfoto preview

Direct na jullie mooie bruiloft ontvangen jullie een gave preview van 5 tot 10 foto’s. Zo blijven jullie in die geweldige flow van jullie trouwdag en houden jullie dat liefdevolle gevoel vast.

 

Diverse pakketten

We hebben diverse pakketten en mogelijkheden met een custom made trouwalbum voor de trouwfotografie op een rijtje gezet in uitgebreide brochure. Daarnaast werk ze graag met de tofste leveranciers, samen zijn zij een geweldig team van experts. Bruidsfotografie wordt ruim van te voren vastgelegd, dus wees er snel bij!

 

Trouwen in het buitenland

Zoeken jullie nèt iets verder weg en trouwen jullie in het buitenland? Melissa gaat graag met jullie mee als trouwfotograaf! Ze heeft al eerder huwelijken en liefde vastleggen in Italië, Frankrijk, Griekenland, Engeland en België.

Selijn Fotografie is ook aangesloten bij de diverse internationale professionele trouwfotografie organisaties, zoals ZankyouFearless Photographers.

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Kom in contact met Melissa
© Selijn 2021