Project My Creative Family

Project My Creative Family 
Al een jaar loop ik met dit idee: zwart -wit portretten maken. Maar waar begin ik? Toen bedacht ik mij eind vorig jaar dat ik een hele creatieve familie heb. De ideeën raasden door mijn hoofd. Hoe pak ik het aan, en wat wil ik?
Als fotograaf ben ik visueel ingesteld. Het idee om om mijn neven en nichten te fotograferen, kwam al snel naar voren. Zwart/wit portretten hebben mij altijd geïntrigeerd sinds ik jong was. Ik verzamel boeken om zo geïnspireerd te raken. De puzzelstukjes vielen samen na mijn laatste workshop NineDots en bij de Maximum Potential van Michael Pilarczyk. En nu was het zo ver. De start van mijn persoonlijk project. Mijn familie project. Of zoals Denn het op zijn handen ‘Keluarga’ heeft getattoeëerd, wat Familie betekent in het Indonesisch. 
Mijn droom is om een boek uit te geven met mijn mooiste foto’s van dit project. En nog groter doel om een expositie te houden. Wanneer? Zodra ik dit project heb afgerond. Het gaat er voor mij niet om hoe snel ik dit project doe, maar hoe goed ik het doe. Zoals men zegt: Het gaat niet om de bestemming maar om de reis ernaartoe. En Denn trapte af met zijn geweldige persoonlijkheid! 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024