Destination pre wedding shoot Loveshoot London City | Blake & Cellina

Het gezegde ‘Time flies when you’re having fun’ voldeed aan al zijn verwachtingen. Wat waren dat twee gave dagen in London City, tijdens de pre wedding shoot  van Blak & Cellina!
Blake & Cellina heb ik in maart ontmoet na een half jaar email contact gehad te hebben. Zij wonen samen in London en zullen in juli in Haarlem gaan trouwen. Omdat ze ook hondjes hebben die niet mee zullen komen op hun trouwdag, wilden ze heel graag de loveshoot doen. Een perfect uitje naar het buitenland!
Het weer was wisselvallig zoals altijd volgens Cellina & Blake, maar de zon liet zich niet zien dit keer. Wat eigenlijk helemaal niet uitmaakt, want bij felle zon, knijp je alleen maar met je ogen. Door het wolkendek ( en af en toe een spatje regen) krijg je een mooi diffuus lichtval, wat prettig is om te fotograferen.

Na een gezellige avond uit zijn we de volgende ochtend naar het Richmondpark gegaan. Daar begonnen we met fotograferen samen met de honden Maxy & Milly. Met London in mijn achterhoofd, denk je niet gelijk aan een park, maar het was geweldig! De varens, de reeën, de wilde kanaries, de super gave grote bomen en natuurlijk het heuvelachtige landschap deden de setting romantisch aan. Na ongeveer 1,5  uur mooie wandeling en foto’s gemaakt te hebben, zijn we terug naar de auto gegaan. Het was super lastig om te stoppen met fotograferen, elk plekje had wel iets moois… zeker de moeite waard om daar nog eens terug te gaan.

Tja, en omdat  we ‘abroad’ waren, moesten we natuurlijk wel het centrum in! Dus werd het de trein pakken naar Waterloo station. Je kijkt je ogen uit naar de verschillende culturen aan mensen dat voorbij loopt. En tegenover gesteld langs je loopt, niet vergeten! Blake lag af en toe in een deuk dat ik aan de verkeerde kant liep of dat ik andersom om mij heen keek of er geen auto aankwam.
Er gebeurde van alles aan  de kade van de Thames: mensen wachtend in de rij voor  The London Eye, er werd acrobatiek uitgevoerd, living statues en nog veel meer. We besloten eerst te fotograferen voor we weer een hapje gingen eten. Wat contrastrijke beelden opleverden ten opzichte van de parkfoto’s, maar oh zo leuk om te doen. Als ik stil viel, was ik in gedachten een foto aan het bekijken die ik wilde vastleggen.

Kortom heb ik onwijs gave dagen gehad en veel te veel foto’s geschoten! De beelden die ik in mijn hoofd had voor ik ging, hebben zich nog veel beter uitgepakt dan ik verwacht had.

It’s a memory I will never forget! Thank you Blake & Cellina for this unforgettable opportunity!

 

  

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024