Ibiza Wedding Photography Workshop

Eén van mijn hoogtepunten dit jaar was toch wel de wedding photography workshop op Ibiza, gegeven door Ralf Czogallik van Eppel Fotografie. Wat een eiland, wat een sfeer en wat een ambiance.

Ralf vertelde tijdens mijn eerste workshop in Bologna vorig jaar, dat hij op Ibiza een workshop wilde geven. Ik hoefde er niet lang over na te denken, hier moest ik naartoe! Mijn motto is altijd geweest: stilstaan is geen optie. Mezelf blijven ontwikkelen in de bruidsfotografie vind ik erg belangrijk. Okay, natuurlijk ook de gezelligheid dat het met zich meebrengt tijdens zo’n workshop.

In de warmte, harde lichten en contrastrijke omstandigheden, is het een uitdaging om tot gave beelden te komen. Hoe laat je het bruidspaar toch stralen en niet fronsend in het licht kijken? Niet de elementen ontwijken waar je bang voor bent, maar ze juist gebruiken in je fotografie. Zoals Ralf altijd zegt: kijk naar je problemen en dan naar je oplossingen.

Ik voel me erg bevoorrecht met deze workshop. Het heeft me veel gebracht zowel in de fotografie als in vriendschap met mede cursisten!

Natuurlijk een impressie van deze ultra gave workshop en het geweldige stel Arnout & Eefje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024