Fotostudio Selijn wint Award | Masters of Dutch Wedding Photography

Award voor Masters of Dutch Wedding Photography 2014

Ongelooflijk! Mijn eerste Award voor de bruidsfotografie! Kan het niet geloven! Ik ben zó ongelooflijk blij! Een Award winnen bij één van de prestigieuze fotowedstrijden voor de Bruidsfotograaf in Nederland.  Echt supergaaf om hier tussen te staan, want geloof me Nederland kent vele goede fotografen!

De vakjury in deze ronde waren Tyler Wirken, Fer Juaristi & Susanna Barbéra!  Wat een top jury!

Hieronder staat de foto waarvoor ik een Award heb gewonnen.  Graag bedank ik ook het bruidspaar, Esther & Martijn. Enorm bedankt dat jullie dit mede mogelijk hebben gemaakt!

Award for Masters of Dutch Wedding Photography 2014

Unbelievable! I won my first Award for Wedding Photography! I just can’t believe it! How incredibly happy I am! Winning an Award at one of the most prestigious photo competition for the Dutch Wedding photographers. It’s amazing to tell you’re one of them. Cause believe me, our country knows a lot great photographers.

The jury this round were Tyler Wirken, Fer Juaristi & Susanna Barbéra! What a jury!

Here below is the photo which I got awarded for. I’d really want to thank the wedding couple, Esther & Martijn.

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024