Fotostudio Selijn ontvangt Eervolle Vermelding BFFA 2016

Eervolle vermelding BFFA 2016

Hoe vet is het om een Eervolle Vermelding te ontvangen voor je werk!? Dat je van de 2200 inzendingen, kunt zeggen dat je het podium hebt behaald? Ik zal je vertellen, dat is heel gaaf! Het is een geweldige eer en waardering voor het werk wat ik maak.

Een half jaar nadat ik het onverwachte telefoontje kreeg, was het zover. De uitreiking van de BFFA, of wel Bruids Foto & Film Award 2016. In deze prestigieuze Award was ik genomineerd in de categorie Ceremonie. Samen met alle andere genomineerden voor deze categorie stonden we met tromgeroffel op het podium. Wat een spanning! Het was een topavond.  Een special thanks voor Saskia Zeller, die mij vergezelde tijdens de Award uitreiking. Op naar volgend jaar!

En  iedereen die op mij gestemd heeft: heel, heel erg bedankt!

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024