Bruidsfotografie Bologna Italië

Bruidsfotografie Italië in de mooie stad Bologna

Al maanden verheugde ik mij hier op: dé workshop bruidsfotografie in de geweldige stad Bologna, Italië. En vorige week was het zover. Samen met 9 andere fotografen bekend in de trouwbranche volgden wij een 4 daagse workshop bij Eppel Fotografie van Ralf Czogallik.
Ralf deelde zijn kennis en vooral zijn kunde. Op elke vraag gaf hij antwoord waar je ook echt wat aan had. Na elke ochtend theorie, gingen wij op pad met het mooie en fotogenieke bruidspaar Jonathan & Nynke. Niets was te gek, en alles kon.

Wat een enorme boost heeft mij dit gegeven! Niet alleen in het fotograferen, maar ook het bewerken van foto’s. Het is echt een verrijking van mijn fotografie.
Het waren echt fantastische dagen vol theorie, fotografie, waar zeker de lol onderling niet ontbrak.

Ralf, dank je voor je geweldige input en je gezelligheid! Ik heb enorm veel van je geleerd en ook heel veel genoten, je bent een geweldige mentor!

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024