Bruidsfoto Award 2016 | Fotostudio Selijn is genomineerd

Bruidsfoto Award 2016 nominatie

YES! Bruidsfoto Award 2016 heeft  Fotostudio Selijn genomineerd! Ongelooflijk, het is zo’n grote eer om genomineerd te worden voor één van de grootste Awards voor Bruidsfotografen in Nederland!De Bruidsfoto Award wordt ieder jaar georganiseerd door het grootste magazine voor bruidsparen, Bruid & Bruidegom. Zo’n anderhalve maand geleden hoorde ik het geweldige nieuws dat ik genomineerd ben. Ik kon het niet geloven! Het is de eerste keer dat ik voor de Bruidsfoto Award ben genomineerd, ik had het totaal niet verwacht!

De dag at ze mij belden, waren mijn ouders op bezoek. Ze juichten met mij mee! Later kwamen ze terug met een geweldige bos bloemen, zo lief!

Hieronder vind je de foto. Natuurlijk kun je er op stemmen! Stem op mijn foto!

Genomineerd in the categorie: Ceremonie

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024