Trouwfotografie Rotterdam | Rocky & Lindsay

Trouwfotografie Rotterdam bij Rocky & Lindsay.

In één van de drukste maanden afgelopen jaar, had ik het genoegen om een mooi culturele bruiloft te fotograferen. Het was de Chinese bruiloft van Rocky & Lindsay. Via Arthur van Artvideo kwam de aanvraag binnen, zij wilden graag het pakket Foto & Film. Samen deden wij de kennismaking en het klikte meteen. Het bruidspaar vertelde over de Chinese traditie zoals de Chinese spelletjes, de theeceremonie en het diner. Ik, visueel ingesteld, had gelijk een voorstelling hoe het eruit zou komen te zien. En inderdaad, de dag was indrukwekkend. Er gebeurde zoveel dingen, je had bijna ogen tekort.
Op de dag zelf, was het een drukte van belang. Minstens 50 daggasten waren in de vroege ochtend  bij Lindsay’s ouders aanwezig.  Rocky moest Lindsay ‘veroveren’ met de opgegeven spelletjes. Daarna zou hij pas zijn bruid mogen ontmoeten. Natuurlijk is dit hem gelukt. Na de ontmoeting waren er theeceremonies van de familieleden. We begonnen bij Lindsay’s familie en daarna naar de familie van Rocky.
Na de theeceremonie was het tijd voor de westerse Ceremonie, de huwelijksvoltrekking. Tijdens het weggegeven probeerde de vader van Lindsay op de maat van de muziek te lopen, wat niet echt lukte, maar wel ontzettende hilarische momenten opleverden.
Tussen de buien door hebben we de fotoshoot kunnen doen. En daarna werd het tijd voor het diner bij het prachtige Garden Restaurant. Niet zomaar een diner, een 10 gangen diner! Het bruidspaar vond dat ik dit moest meemaken en nodigden mij uit om mee te eten. Ik voelde mij enorm vereerd! En inderdaad, ik had het voor geen goud willen missen. Wat een bijzondere gerechten en wat een uitbundigheid. Het is een Chinese traditie dat men per tafel proost op het bruidspaar. Maar wat men aan tafel aan drank heeft staan, dat moet de bruidegom  drinken. Met enorm geschreeuw en gejoel wordt er dan geproost. En op het eind, een echte karaoke! Geweldig om dit zo meegemaakt te hebben!

En natuurlijk een impressie van de dag!

    

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024