Trouwfotografie aan zee | Kristina & Alexander

Trouwfeest aan zee in Noordwijk

Vorig jaar kreeg ik een mailtje uit Duitsland van Kristina & Alexander, wie via mijn website bij mij uitkwamen. Wat voelde ik mij vereerd dat Kristina & Alexander mij uitkozen om hun trouwfeest in Noordwijk te fotograferen! Via mij Skype hadden Kristina en ik een afspraak om elkaar te ontmoeten, Dat was best spannend om elkaar zo voor het eerst te zien. De klik was er gelijk. Wat een leuke vrouw is Kristina. We spraken af dat wij elkaar in april in het echt zouden ontmoeten, want dan zouden ze naar een trouwerij gaan van hun vrienden in Rotterdam. Het was een leuke echte ontmoeting, dit keer ook met Alexander! We hadden alle drie zin in het feest in Noordwijk.

Afgelopen 9 augustus  was het eindelijk zo ver. Het weer was prachtig, wel stond er een sterke wind, maar dat mocht de pret niet deren. Aangezien Kristina & Alexander voor de wet in Duitsland zijn getrouwd, hielden ze een ongedwongen feestje aan zee. Ze waren hier wel eens op vakantie geweest, en dat beviel hen zo goed dat ze graag het feest  in Noordwijk met dierbaren wilden vieren.  Alexander nam me mee naar Strandclub Witsand, een prachtige locatie direct aan zee, waar Kristina de laatste dingen aan het versieren was. Ik kon hier uren vertoeven, wat een geweldige plek om te zijn! We maakten een serie ongedwongen foto’s en ik registreerde wat er op het feestje gebeurde. En tijdens zonsondergang zijn we nog even verder gegaan met de fotosessie. Het was adembenemend! Wat mooi!

Er is iets wat het strand met je doet: je wordt er zo relaxt van, het doet je heel erg goed. Ik genoot van de mensen om mij heen, de gezelligheid, de zee, het zand….en kon niet ophouden met fotograferen! Eén woord TOP! Bedankt Kristina & Alexander! Een kleine sneak peak van de fotosessie!

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024