Bruidsfotografie tarieven

Tarieven voor bruidsfotografie

Tarieven voor bruidsfotografie worden bij Selijn Fotografie op maat gemaakt. Jullie trouwdag is een dag vol liefde die uniek is. Een dag vol emoties, liefde en vreugde met de mensen die jullie dierbaar zijn. Dat willen jullie graag goed vastgelegd hebben. Met Melissa van Selijn Fotografie halen jullie een Award Winning fotograaf in huis. Samen met jullie maken wij jullie trouwdag onvergetelijk met liefdevolle en tastbare herinnering.

Direct na jullie mooie bruiloft ontvangen jullie een super toffe preview van 10 tot 15  foto’s. Zo blijven jullie in die geweldige flow van jullie trouwdag en houden jullie dat liefdevolle gevoel vast.

Natuurlijk is elk bruidspaar uniek en elke bruidsreportage is maatwerk. Tijdens een eerste, persoonlijke en uitgebreide kennismaking of via Zoom, Facetime of Skype leren we elkaar beter kennen en bespreek ik  jullie wensen. Vervolgens ontvangen jullie een passende offerte. De mogelijkheid voor een second shooter is er ook. Zo weten jullie zeker dat alle momenten worden vastgelegd. En ja, zelfs foto’s met een drone kan! Deze geweldige optie  geeft jullie foto’s een extra perspectief van jullie toffe dag.

Onze pakketten beginnen al bij € 1695,- voor 6 uur !

– Een uitgebreide kennismakingsgesprek onder genot van een kopje koffie en thee
– 6 uur fotografie op jullie trouwdag
– Alle geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie op een luxe USB-stick
– Selectie foto’s in een persoonlijke online gallery die je samen met je familie en vrienden kunt delen
– Een custom made trouwalbum in het formaat 20×20 met 20 pagina’s
– Een super toffe preview gelijk na jullie trouwdag!

Als kers op de taart een gepersonaliseerde slideshow bij ieder pakket!

We hebben diverse pakketten en mogelijkheden op een rijtje gezet in uitgebreide brochure. Daarnaast werk ik graag met de tofste leveranciers. We worden altijd ruim van te voren geboekt, dus wees er snel bij!

Bruidsfotografie & Film

Alles in één pakket geregeld? Ga dan voor Foto & Film! Melissa werkt voor dit pakket samen met Arthur Huizinga van Artvideo. We reizen samen vanuit Ede naar elke plek waar jullie trouwen.  Zo kunnen jullie in één pakket zowel jullie trouwfilm als jullie bruidsfotograaf regelen. Ideaal!
Foto & Film is er voor € 3695,- voor 12 uur exclusief trouwalbum.

Zoeken jullie nèt iets verder weg en trouwen jullie in het buitenland? Ik ga graag met jullie mee als trouwfotograaf! Ik mocht al eerder huwelijken en liefde vastleggen in Italië, Frankrijk, Griekenland, Engeland en België.

© Selijn 2024