Trouwerij Noordwijk aan Zee I Jeroen & Fabie

Trouwerij Noordwijk aan Zee

Een trouwerij waar je blij van wordt! Een geweldige dag was het in mei, terwijl het weer niet zo gunstig voorspeld was. De zee, wind en lucht doet je altijd goed, maar helemaal als je dan nog een geweldige bruidsreportage mee mag maken!

Ik ontmoette Jeroen en Fabie begin dit jaar. Omdat de afstand net iets te groot was, ontmoetten wij elkaar in Breukelen. Onder het genot van een lekker kopje koffie vertelden zij hun plannen. Als echte inwoners van Noordwijk zou het huwelijk in zijn geheel daar plaats vinden. Ik zag het al helemaal voor me. De klik was er en we spraken begin mei nog een keer af om alles nog eens tot in detail door te spreken.

De dag brak aan, en WOW wat een geweldig weer hadden we! Toen ik de jurk van Fabie zag, dacht ik, dit wordt een hele mooie bruiloft. Geloof me, ik zit al 18 jaar in het vak, en krijg nog steeds kippenvel als ik een trouwjurk zie. Wat een geweldige jurk!! Toen Fabie klaar was, ging ik verder de straat in om naar Jeroen te gaan. Het was nog onzeker of zijn BMW zou redden, want deze was twee weken daarvoor kapot gegaan. Maar gelukkig, de auto stond klaar op de oprit van zijn ouders! Ook Jeroen zag er geweldig uit! Voor de ontmoeting zag ik de spanning oplopen bij Fabie. Toen het moment daar was, moest ik zelf ook even mijn tranen bedwingen achter de camera. Wat een mooi bruidspaar!

Fabie en Jeroen trouwden in het gemeentehuis van Noordwijk, en vervolgens in de kerk ernaast. Na de kerkelijke inzegening was het tijd om de trouwfoto’s te maken. En dat deden we op het prachtige strand van Noordwijk. Ik kon gewoon niet stoppen met fotograferen, het was zo mooi! Na de fotoshoot zijn we naar de feestlocatie gegaan, locatie Witsand waar zij nog een geweldige avond beleefden. En natuurlijk kon de foto van de zonsondergang niet uitblijven.

Lief bruidspaar, ik heb enorm genoten van jullie trouwdag! En natuurlijk alvast een mooie voorproef van jullie SUPER dag!

         

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024