Trouwerij Erik & Dominique

Een fantastische trouwerij Erik & Dominique. Van een een bruidsreportage was niet ter sprake, want er was geen bruid! Nee,twee heren in het bijzonder. Bijzonder ook voor mij, dat ik voor het eerst een gehele homohuwelijk mocht fotograferen. Ik ontmoette deze heren in januari 2014 op een bruidsbeurs. Grappig was het wel, omdat ik dacht dat ze bij de twee dames hoorden die voor hen stonden! ‘Ehm, nee WIJ gaan trouwen!’ We zetten het gezellige gesprek voort, en einde die middag mailden ze mij dat ze mij graag wilden als hun fotograaf! Hoe geweldig is dat!
Al gauw was het zover, de dag was aangebroken. In hun eigen kleur blauw met bijpassende schoenen. Eerst mocht ik bij Erik beginnen en daarna naar Dominique. Het trouwpaar wilde graag op een gave locatie in Radio Kootwijk hun fotoshoot doen. Geweldig contrast met hun pakken. Een beetje onwennig  was het wel voor ze, maar eenmaal gewend liep alles  voorspoedig! Op de terugweg naar de feestlocatie in Lunteren, kwamen we in de file. Met gebaren zeiden ze dat ik hen moest volgen over de vluchtstrook. Met een beetje zweet op mijn voorhoofd, reed ik achter hen aan. Gelukkig geen politie te bekennen.
De ceremonie werd buiten gehouden bij Parkhotel Hugo de Vries, waarna de taart werd genuttigd. ‘ s Avonds werd er heerlijk gedanst tijdens het feest. Kortom, een geweldige dag om zo mee te maken.
Lieve Erik & Dominique, het was mij een waar genoegen om jullie te mogen fotograferen! Ik voelde me bevoorrecht! Geniet van elkaar!

     

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024