Trouwen bij Slot Doddendael

Trouw locatie Slot Doddendael

Trouwen bij Slot Doddendael, wat een magische trouwlocatie is dit! Als je een trouwlocatie in Italiaanse sferen maar dan toch dichterbij wilt, dan moet je zeker hiernaartoe! Dat is ook de reden dat het prachtige stel Derk Jan & Femke zeiden ‘JA’ op deze geweldige trouwlocatie. Het bruidspaar had alles tot in de puntjes voorbereid. Zo hadden ze alles op deze locatie geregeld, van voorbereiding tot aan het feest. Dat is een heel groot voordeel van zo’n locatie.

The first look

De first look van dit koppel, moest even op zich wachten, er was even een communicatie foutje waardoor ze (heel grappig) op elkaars seintje stonden te wachten. De spanning steeg en ik hield Derk Jan even aan de praat wachtend in zijn mooie Rietbergh trouwpak , totdat ik Femke in haar prachtige mooie bruidsjurk zag aankomen. Wow, wat een prachtig moment was dat! Nadat ze bekomen waren van alle spanning, gingen wij aan de slag met de fotoshoot. En eerlijk je hoeft in Ewijk dus niet ver te gaan. Alle paden en weggetjes, zijn fantastisch. Ze straalden op deze mooie dag en alles zat mee!

Trouwceremonie

Vanwege het prachtige weer, werd de trouwceremonie ook buiten gehouden, onder een mooie boom die schaduw bood aan alle gasten en het bruidspaar. En konden zij genieten van hun buiten ceremonie geleid door Neeltje. Met een lach en een traan vertelde zij een mooi verhaal over het bruidspaar. Na ceremonie was het tijd voor de heerlijke trouwtaart van Taartaholics .

Ongedwongen sfeer

Doordat alles op een locatie was, en de sfeer op en top was, werd het heel ongedwongen. Men voelde zich op hun gemak. De groepsfoto’s gingen vlot. Het diner in de boomgaard was in een woord fantastisch! Alsof je je echt waande in een Italiaanse tuin. Dat het heel even ging regenen, mocht de pret niet drukken.  De dag werd afgesloten met een spetterend feest. Het was echt een fantastische dag!
Geniet van deze foto’s van het prachtige koppel Derk Jan & Femke!

 

trouwen bij slot doddendael, bruidsfotograaf Nijmegen, trouwen in Nijmegen, trouwfotograaf Slot Doddendael

trouwen bij slot doddendael, bruidsfotograaf Nijmegen, trouwen in Nijmegen, trouwfotograaf Slot Doddendael, rietbergh trouwpakken

trouwen bij Slot Doddendael, trouwfotografie Nijmegen, Trouwlocatie Slot Doddendael, bruidsfotograaf Nijmegen

trouwceremonie bij Slot Doddendael, bruidsfotograaf Slot Doddendael, trouwen in Nijmegen, trouwfotograaf Nijmegen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024