Prachtige bruidsreportage Bennekom & Huissen | Wouter & Renske

Prachtige bruidsreportage in Bennekom & Huissen van Wouter & Renske. Bij veel trouwerijen komen vaak allerlei emoties naar boven: van spanning tot humor, van huilen tot lachen. De liefde was duidelijk aanwezig bij dit bruidspaar. Alhoewel Wouter wel een beetje gespannen was, liet hij niet echt merken. Hij wilde graag naar zijn mooie bruid die op 500 meter afstand stond te wachten. De ontmoeting was er één die ik zelf nog nooit heb meegemaakt. Wat een geweldige ontmoeting! Zelfs ik hield het niet droog. Gelukkig had ik de camera om de tranen te verhullen. Met 37 graden, had ik nog kippenvel!

Na wat zakdoekjes verorberd te hebben, was het tijd om de fotoshoot te doen. Dit deden we bij de Enka. Waar eigenlijk het altijd koel is, maar nu die zinderende hitte ook niet kon weerstaan. Het was in ieder geval iets beter dan buiten, en met supermooi licht. Na de fotoshoot en lunch was het tijd om naar de feestlocatie te gaan. Dit werd gehouden het mooie stadje Huissen, bij de geweldige locatie De Buitenpoort ( met airco!).

Op weg naar huis had ik het gezelligste reisgenootje allertijde mee: oma van Renske. Wat een schatje, ze vertelde honderduit, het was heel gezellig! Deze bruidsreportage had alles, maar dan ook alles. Heerlijk! Lief bruidspaar, dank jullie wel voor een onvergetelijke dag! Geniet van het voorproefje!

      

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024