Ode aan de bruidegom | Fotostudio Selijn

Ode aan de bruidegom!

Bruidsfotografie blog alleen voor de bruidegom.

Ik vertelde aan de bruidsparen die ik dit jaar fotografeerde, dat ik een blog wilde maken voor alle bruidegommen. Meestal staan de bruidsparen centraal, of de bruid alleen. Maar ik vond dat de bruidegom ook wel eens in het zonnetje gezet mocht worden. Ik merkte op dat mannen heel erg hun best doen. De gommen die ik fotografeerde zagen er tip top uit! Driedelig pak, gave schoenen, leuke hoed, bretels of gewoon casual. You name it en ik zag het voorbij komen. Ik vond het zo leuk om dit te zien! Dat ook de mannen die totaal niet een pak gewend waren, deze toch droegen. Om zo netjes voor de (trouw)dag te komen. Waarbij zij hun kistjes verwisselden voor superslick schoenen. Waarbij bij de mannen net als de bruid, een ware metamorfose ondergingen. Geweldig! En daarom mannen, wilde ik deze blog aan jullie wijden. Keep up the good work!

Ode to the grooms!

I was telling the wedding couples I photographed this year, that I wanted to make a blog for just the grooms. Usually it’s all about the bride or the wedding couple together. Not just the groom himself. Now I thought it was time for them! I have noticed the men were trying so hard to look good. They looked stunning as well! A whole suit, splendid shoes ( I love shoes), a nice hat, suspenders or just casual with jeans. You name it. I really liked it! That also the men who weren’t used to wearing a suit, wore them like they always did. And just like the bride, getting a true transformation. I loved it! And that’s why, men, I dedicate this blog to you! Keep up the good work!

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024