Loveshoot Enka Terrein | Kim & Robert

Loveshoot Enka Terrein Ede

Alweer een paar weken geleden, eind april mocht ik de Loveshoot fotograferen van Kim en Robert. Zij zullen in augustus gaan trouwen, maar wilden ook graag de Loveshoot/Coupleshoot laten fotograferen. Onwijs leuk! Ze wilden een locatie met industriele achtergrond. Ook al komt het stel uit Zevenaar, trok het Enka terrein hen sterk aan. Voor mij geen straf om daar te fotograferen, want dit terrein verveelt mij nooit! Het blijft leuk om te kijken welke invalshoeken ik kan bedenken als fotograaf, zodat het voor mij ook een uitdaging blijft! En dat was het zeker! We zochten de leukste plekjes rondom het terrein. Wij hebben ons kostelijk vermaakt! Chapeau voor Kim die dit volledig op haar (bijna) stilettohakken deed! Het verliep heel soepel, ook voor Robert, die er een beetje moeite mee had in het begin, maar liet zich goed fotograferen! Heerlijk relaxed en chill vloog de tijd voorbij.
Ik kon gewoon niet stoppen met fotograferen, ik zag zulke leuke stekjes! Om de loveshoot af te maken, gingen we nog naar het Sijsselt om daar de laatste foto’s te maken. We hebben enorm veel lol gehad! Dank jullie wel voor de gezellige middag, Kim en Robert! Op naar augustus!

     

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024