Herfst Bruiloft Bas & Jorunn | Slot Doddendael

Herfst bruiloft van Bas & Jorunn

Op de dag van Sint Maarten trouwden Bas & Jorunn. Het was een mooie herfstdag. We hadden afgesproken bij Slot Doddendael in Ewijk waar alles zou plaats vinden. Jorunn bevond zich in één van de mooie kamers. De kapster was bezig met de laatste details van haar haar. Wat was ze prachtig! Jorunn was de rust zelve, ze had er enorm zin in. Bas daarentegen was wel zenuwachtig. Hij stond beneden al een poosje te wachten op zijn mooie bruid.

De ontmoeting ging niet geheel vlekkeloos, Jorunn stapte namelijk bijna de verkeerde deur uit! Nadat zij elkaar zagen, smolten de zenuwen bij Bas weg. Wat zagen zij er mooi uit!

Bij Slot Doddendael hoef je niet ver te gaan voor mooie sfeer foto’s, de omgeving is er prachtig! De kleuren van de natuur kwamen mooi uit en daar maakten wij daar  gebruik van. Omdat het toch wel fris was, had Jorunn haar bontje ‘ Seabert’ mee. (Nee, geen echte) Het gaf haar jurk in de kou net wat extra’s. Een toefje op de taart was dat we in een andere zaal mochten fotograferen, waarbij ik gebruik maakte van de silhouetten van het bruidspaar.

Na de fotoshoot werd het tijd voor de trouwplechtigheid. Met een klein gezelschap van ongeveer 20 man, was er een gezellige sfeer. Na de trouwplechtigheid was het moment van de taart. Geheel in stijl van de bruiloft.

Het was een mooie dag als afsluiter van de bruidsfotografie in 2015.

Heel veel geluk Bas & Jorunn!

 

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024