Bruidsreportage Laurens en Florianne

Huwelijk van Laurens & Florianne

Bij de bruidsreportage van Laurens en Florianne werd er flink uitgepakt! Alles was tot in de puntjes verzorgd van mooie bloemstukken tot aan de trouwauto.

Soms gaat het heel grappig dat je bruidsparen ontmoet. Dit keer was het via het zusje van de bruid Florianne. Zij en ik stonden op een Ladies Night in Ede en had over mij gehoord. Ze belde snel haar zus op dat ik er stond en met een half uur had ik kennisgemaakt met Florianne. Laurens zat toen te wachten in de auto omdat het nou eenmaal verboden was voor mannen! Dat was al weer drie kwart jaar geleden. En vorige week was het zover.

Florianne had mij al ingelicht dat zij een hele lange sleep zou hebben, waar Laurens natuurlijk niets vanaf wist. En inderdaad! WOW wat een droomjurk! Zo mooi zo gaaf! Zelfs Laurens hield het niet meer droog. Ze waren een echte bezienswaardigheid, met het geweldig vervoer, waar Floriannes jurk net in paste. Overal was mooie bloemsierwerk van het werk waar Florianne werkt. John en Wulf van de Violier en het overig personeel hadden super werk verricht om alles tot in de puntjes te versieren. Het stel trouwden bij Kasteel Hoekelum, voor mij welbekend, waarna de kerkdienst in Bennekom plaatsvond.Vervolgens werd het feest was in mijn geboortedorp Opheusden gehouden. Bij het ’t Veerhuis, een geweldige locatie die uitkijkt op de Rijn.

Alles was zo mooi en perfect geregeld! Het was een geweldig bruiloft!

Alsnog gefeliciteerd lief bruidspaar Laurens en Florianne!

Fotostudio-Selijn_0055 Fotostudio-Selijn_0056 Fotostudio-Selijn_0057 Fotostudio-Selijn_0058 Fotostudio-Selijn_0059 Fotostudio-Selijn_0060 Fotostudio-Selijn_0061 Fotostudio-Selijn_0062 Fotostudio-Selijn_0063 Fotostudio-Selijn_0065Fotostudio-Selijn_0064 Fotostudio-Selijn_0066 Fotostudio-Selijn_0067 Fotostudio-Selijn_0068 Fotostudio-Selijn_0069 Fotostudio-Selijn_0070 Fotostudio-Selijn_0071 Fotostudio-Selijn_0072 Fotostudio-Selijn_0073 Fotostudio-Selijn_0074

 

Wie deze fantastische huwelijksdag mede mogelijk maakte:

Bloemsierwerk De Violier Bennekom
Trouwjurk Florianne: Princes Bruidsmode Apeldoorn
Trouwpak Laurens: Jac Hensen Amersfoort
Trouwlocatie: Kasteel Hoekelum Bennekom
Feestlocatie: ’t Veerhuis Opheusden
Trouwauto: Prins Esclusivo
Lunch verzorging: De thee van mijn tante Veenendaal

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024