Bruidsreportage Haarlem | Cellina & Blake

Bruidsreportage  Haarlem bij Cellina & Blake

Afgelopen 12 juli was een prachtige dag. Eerst bewolkt, maar toen Cellina & Blake eenmaal getrouwd waren, scheen de zon volop! Een mooie dag om van start te gaan met de fotografie.

In de ochtend kwam ik aan bij de familie Bottelier, waar ik de broer van Cellina trof. Hij was alleen thuis. Ik wilde graag Cellina fotograferen dat haar haar en make-up gedaan werd. Delano vertelde me dat zij in het hotel van Blake waren. Wat een beetje vreemd was, want zij zouden elkaar niet treffen voor het trouwen.
Maar och, ik ben toch gegaan. Ik hoorde de mannen praten en lachen, maar niemand die de bel hoorde en de deur open deed. Snel belde ik Cellina zelf. Ze vertelde dat ze bij de kapper aan de andere kant van de stad was! Daar stond je dan! Dus hups de auto in en snel naar Cellina!

Toen ik aankwam bij de kapper op het goede adres, stond Cellina met één van haar bruidsmeisjes buiten. Het was geweldig om Cellina weer te zien na de loveshoot van London een maand geleden. Haar vier bruidsmeisjes werden opgemaakt en hun haren waren al mooi gedaan. Ze waren een plaatje!

Eenmaal thuis bij de familie kleedden de meiden zich om in hun fantastische jurken. En Cellina ook. Wauw, wat stonden daar mooie dames voor mij! Het is echt een buitenlands (Engels, Amerikaans) gewoonte om volwassen bruidsmeiden te hebben, maar waarom niet hier in Nederland!? Het is zo ontzettend mooi om je eigen vriendinnen dit mee te kunnen geven.

Zoals Engelse of Amerikaanse bruiloften gaan, zagen ook Cellina en Blake elkaar niet voor de ceremonie. Daar stond Blake met zijn bruidsjonkers in het stadhuis van Haarlem, wachtend op Cellina. Eerst kwamen de bruidsmeiden van de gigantische trap af en daarna Cellina aan de hand van haar broertje Delano. Blake stond versteld hoe mooi Cellina was en werd een beetje emotioneel. Wat een mooi stel zijn ze! En ze konden hun ogen niet van elkaar afhouden.

Na de ceremonie was het tijd om de buitenopnamen te maken. Daarvoor reden wij naar Elswout. Het was een mooi park met veel groen. De romantische setting deed mij denken aan de Loveshoot in Londen. En Cellina en Blake als het perfecte bruidspaar, het kon niet op!

Het was een geweldige dag, die ik altijd zal koesteren!

Een kleine greep uit de reportage laat ik hieronder zien. De rest is natuurlijk een verrassing voor Blake en Cellina’s album.

     Fotostudio-Selijn-Bruidsfotografie-8157

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024