Bruidsfotograaf  Ede

Wat leuk dat je op mijn website bent gekomen toen je zocht naar de beste bruidsfotograaf in de regio Ede. Ede is al ruim 18 jaar mijn thuisbasis. Met haar mooie natuur zoals, heide, bos en vennen, maar ook haar industriële locaties is het een genot om hier te wonen en te fotograferen.

Als bruidsfotograaf zorg dat mijn aanwezigheid vertrouwd voelt. Ik fotografeer het liefst de ongedwongen en pure momenten zonder dat jullie het doorhebben. Dat kan die schaterlach zijn, als zowel de traan bij het ‘ja-woord’. Ik fotografeer alle grote momenten, maar zeker ook de kleine momentjes ertussen in. Zo ontstaan de meest spontane trouwfoto’s die jullie dag weergeeft zoals het was.

Het is super fijn dat ik overal kom als trouwfotograaf ofwel bruidsfotograaf. Voornamelijk van Ede tot Amsterdam, van Zwolle tot aan Maastricht. De regio Ede kent zo zijn mooie trouwlocaties voor trouwfotografie, zoals Kasteel Hoekelum, Huize Kernhem en Huize Scherpenzeel. Zo fijn dat deze prachtige stad vele diverse mooie plekjes kent. Daarom is er voor elk wat wils!

Mijn werkwijze als trouwfotograaf in de regio Ede

Voorafgaand jullie trouwdag
Voorafgaand jullie trouwdag ontmoeten wij elkaar graag in mijn studio. Een online afspraak via Zoom of Facetime kan natuurlijk ook. Tijdens onze kennismaking bespreken wij jullie wensen en laat ik mijn demo-albums zien. Aan de hand daarvan, maak ik een prijsopgave op maat.

Ik vind het heel belangrijk dat jullie specifieke wensen worden vastgelegd. Denk aan de ongedwongen momenten en niet geheel onbelangrijk: wat je wel wil maar ook niet wilt. Des te meer ik over jullie weet en hoe jullie je trouwdag voor ogen hebben, des te beter ik jullie verhaal kan vastleggen.

Tijdens jullie trouwdag
Tijdens jullie trouwdag meng ik me graag tussen de mensen, waardoor het aanvoelt alsof ik te gast ben op jullie bruiloft. Met veel enthousiasme en liefde leg ik alle momenten vast zonder te veel op te vallen.  Zo wordt niets vergeten en kunnen jullie intens genieten van jullie trouwdag!

Na jullie trouwdag
Na jullie trouwdag ontvangen jullie een preview van maximaal 12 mooie foto’s. Zo kunnen jullie heerlijk nagenieten. Deze foto’s zijn uiteraard op de manier van Selijn Fotografie bewerkt!

Misschien zijn jullie benieuwd naar de reacties van andere bruidsparen uit de regio Ede? Lees  de reviews van mijn bruidsparen! 

Trouwfotograaf in het natuurlijk schoon van Ede, Veenendaal & Rhenen

Waarom zou je het ver zoeken als je hier op de Veluwe en Utrechtse Heuvelrug prachtige locaties en natuur hebt?
Zelf ben ik in de Betuwe opgegroeid en wist eigenlijk niet dat Ede zo’n prachtige omgeving had. En ja, ook ik ben als trouwfotograaf verknocht aan dit natuurgebied.

In deze regio heb je bijna alles: bos, heide, mooie zandvlaktes, maar ook vennetjes. Dat is één reden dat klanten van buiten de regio graag hun bruiloft of fotoshoot op de Veluwe willen doen.

Houden jullie juist van een industriële omgeving ? Ik adviseer jullie graag waar je als bruidspaar jullie mooiste momenten kunt vastleggen.

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Kom in contact!
© Selijn 2024