Bruidsfotografie Oude Hortus Utrecht

Bruidsfotografie bij de Oude Hortus in Utrecht

Bruidsfotografie Utrecht de Oude Hortus van Claudiu & Iulia. Een bijzondere bruiloft met een buitenlands tintje. Via Facebook video ontmoette ik Iulia, terwijl Claudiu bij mij in de studio zat. Het bruidspaar woonachtig in Utrecht maar van Roemeense afkomst trouwden dit jaar.

Hoe de trouwdag verliep

Dat je als trouwfotograaf ook op bijzonder plekjes komt in Utrecht, blijkt maar weer!  Ik begon bij de Oude Hortus waar Iulia wachtte op haar entree tijdens de ceremonie. Wat een prachtige locatie wat midden zich midden in het centrum bevindt van Utrecht.  Het was een van de dagen die goed begon, maar af en toe ook een bui gaf. Claudiu zichtbaar nerveus regelde nog wat dingen voor ze hun ja- woord zouden zeggen. Tijdens de ceremonie kreeg Iulia geen contact met haar beste vriendin en getuige in Singapore. Na 15 minuten lukte het eindelijk. Het was een ongedwongen en kleurrijke setting waar de ceremonie zich bevond. Wat een prachtplek!

Fotoshoot

Na de ceremonie was het tijd voor taart & toast. Vervolgens ging ik met het bruidspaar op pad om hun trouwfotografie fotoshoot te fotograferen. Ik laat mij altijd inspireren op het moment zelf. Ik zeg altijd, zodra ik stil ben, zie ik mooie dingen gebeuren en zie ik gave composities. Zo ook bij de bruidsfotografie van dit lief koppel. Dat deden we in Utrecht hartje centrum van Utrecht en bij Oud Zuilen. Heerlijk om zo ongedwongen te kunnen fotograferen en dat men volledig op mij vertrouwt om tot een geweldig resultaat te komen. Een herinnering voor de rest van hun leven.

Een dag om nooit te vergeten. Claudiu & Iulia dank jullie wel voor deze onvergetelijke dagtrouwfotografie Utrecht, trouwen in hartje Centrum van Utrecht, Bruidsfotografie Utrecht, Trouwen bij de Oude Hortus Utrechttrouwfotografie Utrecht, trouwen in hartje Centrum van Utrecht, Bruidsfotografie Utrecht, Trouwen bij de Oude Hortus UtrechtBruidsfotografie bij de Oude Hortus in Utrecht, oude Hortus Utrecht, Trouwfotograaf Utrecht

trouwfotografie Utrecht, trouwen in hartje Centrum van Utrecht, Bruidsfotografie Utrecht, Trouwen bij de Oude Hortus Utrechttrouwfotografie Utrecht, trouwen in hartje Centrum van Utrecht, Bruidsfotografie Utrecht, Trouwen bij de Oude Hortus Utrechttrouwfotografie bij de Oude Hortus Utrecht, Trouwfotograaf Utrecht, Bruidsfotograaf Utrecht

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024