Bruidsfotografie Zandvoort Jeroen & Ilona

Trouwerij Zandvoort van Jeroen & Ilona, 27 juni 2014

North meets South, Friesland meets Limburg. Deze twee lovebirds hebben elkaar op de Caribbean ontmoet en de liefde was gelijk daar. Toen ik Jeroen & Ilona sprak tijdens onze kennismaking, was de klik er al gelijk. Wat een ontzettend leuk stel! Ze vertelden over hun ontmoeting in het buitenland en de mooie reizen naar diverse landen. Om in de sfeer te blijven, wilden Ilona & Jeroen graag trouwen in Caribbean stijl en dat werd in Zandvoort bij Beachbar Mango’s. Oftewel Little Caribbean! Wat een geweldige locatie!

De dag brak aan en onderweg naar Zandvoort was voornamelijk nat en regenachtig, zoals het in Nederland kan zijn. Maar eenmaal in Zandvoort aangekomen, was het droog met een lekker temperatuurtje, heerlijk! De familie van het bruidspaar verbleef in een leuke villa te midden van het leuke stranddorp. Het bruidspaar had er zin in!  De kleur zalmroze & wit kwam als leidraad terug in het geheel. En grappig was dat ik dezelfde kleuren droeg, wat puur toeval was!
We begonnen met de fotoshoot op het strand, lekker ontspannen met leuke gadgets die Ilona & Jeroen hadden meegebracht. Na een gezellige, lunch begon de ceremonie met een borrel en erg leuke groepssessie!

Het was een super relaxte dag, met heerlijk weer. Ik heb enorm genoten! Natuurlijk een kleine registratie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024