Bruidsfotografie Westerbouwing Oosterbeek | Iris & Maarten

Bruidsfotografie Iris & Maarten bij De Westerbouwing Oosterbeek

Deze bruidsreportage van 2014 wilde ik toch graag met jullie delen. Iris en Maarten had ik in de zomer van 2013 ontmoet, wat een mooi plaatje samen. Het klikte gelijk en ik zou hun dag gaan fotograferen. Op hun trouwdag was de natuur op haar mooist: lente-, en frisgroen, geurende blauwe regens en prachtige rododendrons. Helaas was het wel een beetje regenachtig. Maar ach, dat laatste maakte geen indruk op het bruidspaar. Ondanks een buitje was het een geweldige dag. Iris en Maarten wachtte ik op in Oosterbeek. Daar zouden zij trouwen op een geweldige locatie De Westerbouwing. De entourage was indrukwekkend. Alles was tot in de details mooi neergezet. Wat een geweldige sfeer!

De trouwerij was vrij intiem met ongeveer 20 daggasten. Na de ceremonie was er tijd om foto’s buiten te maken. Na de fotografie gingen zij in een prachtige opgemaakte zaal dineren. Wauw, adembenemend hoe mooi dit is opgezet. Prachtig!!
’s Avonds was het tijd om het feest te fotograferen, en wat voor een feest! Met een DJ en een saxofonist ging het dak eraf! Kortom een geweldige dag om te fotograferen! En natuurlijk zoals jullie gewend zijn van mij, een registratie.

       

 

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024