Bruidsfotografie Gert Jan & Karlien | Ede

Bruidsfotografie Gert Jan & Karlien

Ik neem jullie graag even mee terug naar augustus dit jaar. Naar de  mooie trouwdag van Gert Jan & Karlien. Zij trouwden op 21 augustus jl., een stralende dag. Ik mocht ’s ochtends bij Karliens ouderlijk huis beginnen waar zij iets later terugkwam dan verwacht, doordat het uitliep bij de kapper. Een beetje gespannen kwam Karlien met haar zus en moeder thuis. We hadden de  tijd, dus konden ze met een gerust hart gaan omkleden. Nou ja, omkleden? Omtoveren tot een ware prinses! Ik kreeg kippenvel toen ik de jurk zag hangen. Wauw! What a dress! Eenmaal aangekleed was ze er klaar voor. Gert Jan kwam op tijd aan met zijn broer in een geweldige oldtimer. De ontmoeting was ontroerend met alle familie en vrienden om hen heen. Na een kop koffie gingen we op pad voor een mooie zonnige sessie op de Ginkelse Heide. De heide was ongelooflijk mooi paars, zoals ieder jaar in augustus.

We fotografeerden op diverse plekken op de heide, prachtig! Ik hoefde niet veel uit te leggen wat te doen, het ging allemaal van zelf.  Na de heide zijn wij naar de Concordia Molen gegaan om daar foto’s te maken. Ik had één foto in mijn hoofd wat ik absoluut wilde proberen, en dat was van bovenaf de molen. Helaas met mijn hoogtevrees was dat niet even makkelijk! Uiteindelijk had ik al mijn moed verzameld. mij enorm vastklemmend aan de reling, kon ik hét plaatje schieten! Met knikkende knieën achteraf!

Na deze geweldige sessie werden wij verwacht bij Restaurant Buitenzorg waar de ceremonie plaatsvond. Een sprookjesachtige zaal zorgde voor een sfeervolle ceremonie. Vervolgens werd er na de lunch de groepsfoto’s gefotografeerd. Waarbij de auto mooi als accessoire werd beschouwd. Wij eindigden de middag met een mooie kerkdienst. Daar zong de zwager van Karlien, Rogier Pelgrim, twee hele mooie liedjes. Wederom kwam er kippenvel op mijn huid. Tijdens avond mocht ik het feest vastleggen, met een mooie openingsdans van het bruidspaar. Kortom het was een geweldige dag!

          

Weetjes van de bruiloft:

Trouwjurk Karlien : Aphrodite Barneveld
Trouwpak Gert Jan: Piet Zoomers Wilp
Bruidsboeket:             Flamingo Ede
Trouwlocatie:             Restaurant Buitenzorg Ede 
Fotolocatie:                 Concordia Molen Ede & Ginkelse Heide
Trouwvervoer:            Auto Classic Trouwautoverhuur Hagenstein

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024