Ongedwongen bruidsfotografie Barneveld

Trouwen in Barneveld

De ongedwongen bruidsfotografie in Barneveld was top, Bas & Ilse zijn daar getrouwd!
De trouwdag van Bas & Ilse begon in Ede. Daar woont het mooie koppel. De start van de dag was vroeg. Onder het genot van een heerlijk kop koffie fotografeerde ik de voorbereidingen. Er heerste een heerlijke ongedwongen sfeer.

First look

Deze  bruidsfotografie begon met hevige buien, maar toen de First Look was, scheen de zon volop, ik hou ervan! We moesten nog even wat spulletjes verzetten zodat er niets in de weg stond. Toen was het moment daar: Bas stond met zijn rug naar Ilse en was blij verrast om haar stralend in haar trouwjurk te zien. Wat een mooi, krijg er altijd kippenvel van!

Fotoshoot

De fotoshoot deden wij bij het Enka. Dit gebouw is erg geliefd om fotoshoots te houden. Ik vind de industriële looks nog altijd erg tof! Graag maak ik mijn ongedwongen shoots ook buiten zodat je nog meekrijgt hoe de natuur er op dat moment uitziet. Later maakten we nog wat foto’s in Barnveld.

Hoe de bruidsfotografie verder verliep

De wettelijke ceremonie werd bij Huize Kernhem gehouden.  Voor een intieme sfeer is dit een mooie locatie om te trouwen.  Zij straalden als een zonnetje op hun trouwdag. Marjolein sprak het bruidspaar als trouwambtenaar toe. Vervolgens wilden zij ook voor de kerk trouwen. Dat deden ze op een bijzondere locatie, namelijk Oranjerie Barneveld.
Ook dit werd in intieme sferen gehouden.
Natuurlijk konden de groepsfoto’s niet ontbreken. Wij fotografeerden dat bij het nabijgelegen veld. Verder hoefde je echt niet te gaan. Het is er prachtig!
Na de felicitaties wat het tijd voor enkele leuke speeches en daarna het diner. Een volle oktober dag die helemaal in de puntjes was verzorgd!

Ik was op tijd klaar. Alleen dan moet je niet de autosleutels van de ceremoniemeester in je broekzak meenemen naar huis! Hop in de auto terug en Merlijn ging dit keer met mij mee. Samen konden we nog even shoppen in het Barneveldse!

Een preview van een dit geweldig bruidspaar, bij mij ‘ om de hoek’. Nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk! Ik vond het super gaaf om jullie trouwdag te mogen vastleggen. Have fun watching!

Benieuwd naar mijn andere bruidsreportages, bekijk ze hier! 

 

bruidsfotografie Barneveld, trouwen in Barneveld, trouwfotograaf Barneveld

bruidsfotografie barneveld, trouwen in barneveld, trouwfotograaf barneveld

bruidsfotografie barneveld, trouwen in barneveld, trouwen ede, trouwfotograaf Barneveld

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024