BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT

Wat leuk dat je op mijn website bent gekomen toen je zocht naar een ongedwongen bruidsfotograaf & trouwfotograaf in Utrecht. Utrecht heeft een apart plekje in mijn hart, het is ruim 18 jaar geleden mijn studentenstad geweest.
Wil je een gezellige en spontane bruidsfotograaf die voor jullie mooiste en ongedwongen trouwfoto’s van jullie trouwdag maakt? Dan zitten jullie met Selijn Fotografie goed!

Ik ben bevoorrecht dat ik overal mag komen qua trouwfotografie ofwel bruidsfotografie, van Utrecht tot Amsterdam, van Zwolle tot aan Maastricht.
Omgeving Utrecht kent zo zijn mooie trouwlocaties, zoals Karel V , Buitenplaats Sparrendaal  en de Oude Hortus. Zo fijn dat deze prachtige stad en haar omgeving vele diverse mooie plekjes kent. Daarom is er voor elk wat wils!

Mijn werkwijze als bruidsfotograaf in Utrecht

Voorafgaand jullie trouwdag,
Voorafgaand jullie trouwdag ontmoeten wij elkaar graag in mijn studio. Of maken wij een online afspraak via Zoom of Facetime. Tijdens onze kennismaking bespreken wij jullie wensen en laat ik mijn demo-albums zien. Aan de hand daarvan, maak ik een prijsopgave op maat.

Ik vind het heel belangrijk dat jullie specifieke wensen worden vastgelegd. Denk aan de ongedwongen momenten en niet geheel onbelangrijk: wat je wel wil maar ook niet wilt.
Des te meer ik over jullie weet en hoe jullie je trouwdag voor ogen hebben, des te beter ik jullie verhaal kan vastleggen.

Tijdens jullie trouwdag
Tijdens jullie trouwdag leg ik de mooiste momenten voor jullie vast. Zo wordt niets vergeten en kunnen jullie intens genieten van jullie trouwdag!

Na jullie trouwdag
Na jullie trouwdag ontvangen jullie een preview van maximaal 12 mooie foto’s. Zo kunnen jullie heerlijk nagenieten. Deze foto’s zijn uiteraard op de manier van Selijn Fotografie bewerkt!

Alvast benieuwd naar de reacties van andere bruidsparen? Lees  de reviews van mijn bruidsparen! 

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Kom in contact!
© Selijn 2024