Best of Weddings 2017

Een fantastisch jaar is alweer ten einde. Wat gaat de tijd toch snel! 2017 was een geweldig jaar!
Met mijn persoonlijke highlights als destination fotograaf, kwam ik op de meest mooie plekken. Heel Nederland doorcrossen om de gaafste bruiloften vast te leggen. Maar ook een After Wedding in San Gimignano Toscane. Een After Wedding in Venetië, dé stad van de liefde. En als klap op de vuurpijl, de trouwerij van Michael e& Irini in Varkiza, Athene Griekenland.  2017 was een geweldig avontuur. Soms moet ik mijzelf even knijpen en of het allemaal werkelijk is gebeurd.
Ik krijg nog steeds kippenvel wanneer ik bij de voorbereidingen binnenloop. Je voelt de geweldige spanning van het bruidspaar in het huis. Het is voor mij geweldig om voor een dag een deel uit te maken van de families. Dat maakt mij zo intens gelukkig en blij. Ook om nieuwe mensen te ontmoeten, families, maar ook leveranciers. Die net als ik hun stinkende best doen om het bruidspaar een geweldige herinnering te geven.

In de tijd dat ik bruidsfotograaf ben, voel ik mij oprecht vereerd om herinneringen vast te leggen. Ja, de druk is hoog, maar dan presteer ik op mijn best 🙂 !

Tot in 2018! Have fun watching the Slideshow & Photos

Another year has gone by, 2017 you were wonderful! Oh my, what a beautiful year it was!
With my personal highlights as a destination photographer being invited to go to San Gimignano, Tuscany Italy. For a After Wedding shoot in beautiful Venice, Italy, THE city of LOVE. And a wedding in gorgeous Varkiza Athenes, Greece. Going across the Netherlands for capturing  lovely weddings.  It has been an exhilarating adventure. I’m so thankful for every Wedding I have been able to photograph. I still get goosebumps each time when I enter a wedding. During the preparations of the bride and groom, feeling the excitement of them all. Being a part of the family for one day, makes me feel happy and humble at the same time. The new people I get to meet including the vendors. All doing our own profession to make their wedding happen and last forever.  The lovely couples and their family I’ve met. The trust they gave me to photograph their special day! A huge THANK YOU to my lovely dad, who inspired me to continue his passion.
See you in 2018!

After all these years being a wedding photographer, I’m so honoured making their memories. I’m ready for 2018 more than ever! See you than! Have fun watching.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024