Best of 2018 Bruidsfotografie

Geeezz! Wat gaat een jaar toch snel voorbij en we zitten alweer in de tweede maand van 2019!  Toch wilde ik nog even terugblikken op 2018, het was een geweldig jaar!  Ik had een geweldige tijd met al mijn koppels en hun gezinnen. De liefde en vertrouwen ze mij gaven was overweldigend. Het was zo’n een eer om getuige van hun prachtig huwelijk. Ik vond het zo mooi en fijn om elk moment vast te kunnen leggen.

In 2018 bestond Selijn Fotografie 5 jaar en hopelijk nog vele jaren die komen. Ik heb nooit gedacht dat deze passie van bruidsfotografie zou een groot deel van mijn leven zou worden. Het is een ware passie om de momenten tijdens de bruiloft fotograferen. Het begon allemaal met mijn vader die een bruiloft fotograaf in de jaren ’80 en ’90. En ik ben hem dankbaar voor het delen van zijn passie.

2018 was ook een jaar dat ik meerdere prijzen ontving: Bruidsfoto Award, Masters of Wedding Fotografie BeNeLux en Fearless Photographers. Ik altijd van gedroomd om op dat podium te staan en een  Bruidsfoto Award te mogen ontvangen, en nu ik stond daar!! Ook de moeilijkste fotocompetitie van de wereld: Fearless Photographers. In deze tijd is het zo moeilijk om bij hen een Award te ontvangen. Ik ben dan ook mega trots om deze Award in de wacht gesleept te hebben.
Het is een droom die uitkomt, en boy oh boy, hij is uitgekomen! Als je in jezelf gelooft, zal je bereiken waar je ooit van droomt.

Dank jullie wel dat ik een deel uit mocht maken van jullie geweldige momenten. Dank jullie voor je vertrouwen, liefde en steun!

Let’s make 2019 sparkle!  Bekijk deze mooie bruiloften die in 2018 mocht vastleggen!

Enorme knuffel,

Melissa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024