Trouwfotografie Landgoed Groot Warnsborn Arnhem

Trouwfotografie bij Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem

Onwijs toffe en ongedwongen trouwfotografie is mijn motto, en dat had deze dag van Luuk & Leonie helemaal! Toen zij vertelden dat zij zouden gaan trouwen bij Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem, maakte mijn hart een sprongetje. Het is een van mijn favoriete trouwlocaties.
Eind vorig jaar maakte ik kennis met Leonie, en later met hen samen. Er was een ‘instant’ klik, mede door het Indo zijn, maar vooral de energie die zij met zich mee brachten. Een bruisend koppel met twee jonge kids. De liefde spatte er vanaf! Daar waar mijn eerste waarbij de bruid én bruidegom op sneakers trouwden!
Kleurrijk en warm zijn de kernwoorden van deze dag.

Hoe de trouwdag begon

De dag begon vroeg met de voorbereidingen bij de ouders van Leonie in Bennekom, waar ook de first look zou zijn. Er hing een gemoedelijke sfeer. Luuk kwam aanrijden in een gave Excalibar trouwauto. De firstlook was intiem en hun zoontjes vonden hun papa er geweldig uit zien!
Na de kinderreceptie op school was het tijd voor de fotoshoot bij de Enka. De zon had het gebouw goed opgewarmd, het was bloedje heet daar op de bovenste etage. Maar zij lieten zich niet uit het veld slaan! Luuk kwam zelf ook met een tof idee. Hij wilde wat ludieks, niet te zoetsappig, en dat deden we! Het werd een super toffe foto!

Buiten trouwen bij Oranjerie Groot Warnsborn 

De ceremonie en feest vond plaats bij de Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn, waar Jante en haar crew ons goed verzorgden. Had ik je al verteld dat het heel warm was? Nou, het was ongeveer 28 to 32 graden!  Het bruidspaar had hier op gerekend en deelde roze brillen en waaiers uit tijdens de ceremonie. Mariëlle van Tintelend Trouwen trouwden Luuk & Leonie op haar geweldige wijze. En dat in de volle zon!

Tijdens het feest lieten Luuk en Leonie een geweldige openingsdans zien. Wat een vibe! Kortom een heerlijke bruiloft wat tot in de puntjes was geregeld! Ik heb onwijs genoten! Genieten jullie mee?

De leveranciers die deze toffe bruiloft mede mogelijk maakten:

Bruidsjurken Leonie: De Sluier
Trouwpak Luuk: Passo Italia
Schoenen: Converse
Trouwlocatie: Oranjerie Groot Warnsborn
Trouwambtenaar: Tintelend Trouwen
Videograaf: Jorrit Hazeleger Media Brouwerij
Trouwauto: 123 trouwauto’s
Bruidstaart: Cake & More
Trouwringen: Juwelier van de Hoeven 

 

Neem contact op met Melissa!

 

Neem contact op!

Check beschikbaarheid

Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft?
Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op met Melissa
© Selijn 2024